Autoslalom – Dobbeltløp i Bergen, Eikås, 15.06.14

IMG_1081

Søndag 15. juni 2014 ble en fin dag med dobbeltløp med Nordhordlands og Bergenscup sine 2. løp for sesongen,

Værgudene var med oss fra første stund og det var tørt og blå himmel med stor stor sol,

I Debutantklassen stilte hele 10 stk. til start – utrolig bra å se så mange nybegynnere på Eikås.

Autoslalomsporten vokser stadig. Her stakk Didrik Halsøy av med en sterk 1.plass i begge løp. Gratulerer.

I «Sabine»-klassen var det hele 6 ungdommer som hadde tatt turen ut i fine været, den ene mer giret enn den andre. Det ble en god intern kamp. Gøy og se ungdommen kose seg både på og utenfor banen. Virkelig et godt miljø mellom dem. Beste ungdom på Sabine ble Andreas Førde med en 5.plass i Nordhordlandsløpet og Joachim Tvedt med 4.plass i Bergensløpet. Gratulerer med kjempebra kjøring alle sammen. Vi er stolte og veldig imponert over dåkkar alle!

IMG_1005

I Standarklassen fikset Harald Molvik en ganske klar seier i dagens første løp. Her var 3 deltagere som er rimelig sultne på seier alle sammen. I dagens andre løp ble det kun jevnt mellom de to første plassene ettersom Tore hadde seg en aldri så liten piruett med snurr, stopp og rygging. Hans Aga stakk her av med en knepen seier under sekundet foran Harald Molvik. Bra kjørt av rutinerte Aga.

Stor fight var det også i den Modifiserte klassen, der alle sammen var sultne på seier. I Nordhordslandcupen var det jevnt. Bjørnar Embre fra Hallingdal stakk av med seieren foran Are Levang, som hadde dagens beste rundetid, men dessverre med en kjegleberøring. Kun 10 hundredeler bak kom Christian Embre på en god tredjeplass.

IMG_1175

I dagens andre løp ble banen snudd og den ble satt veldig mye trangere, spesielt inn mot mål. Det fikk undertegnede erfare etter å hatt litt for høy fart inn mot siste kombinasjonen og dro med seg 3 flotte riv rett før målgang. Jeg får trøste meg med at jeg ikke var den eneste som tok disse kjeglene.

Nok en gang ble det bra fight og det ble enda jevnere i toppen enn i første løpet. Nå skilte det under et halvt sekund fra 3. til 5. plass. Nok en gang stakk Bjørnar Embre av med 1.plassen og Are Levang i sin Opel tok 2. plass. På 3.plass kom Kimmen, etter og ha kavet seg opp fra en 4.plass i første løpet. Det var en god intern fight mellom Leifen og Kimme i «Mafiavogna», med 4. og 5.plass i første løpet og 3. og 4. plass i andre løpet. Vi gratulerer alle med ett godt gjennomført løp.

Veldig kjekt og se at så mange damer stilte på løpene. 5 damer stilte til start. Aner vi en egen jenteklasse snart?

IMG_1185

Med totalt 26 deltakere i 2 løp ble det en lang dag for mange. En stor takk til funksjonærene som frivillig er med oss ute på banen. Takk til speaker og løpsleder Terje, som også holdt oss i ånde gjennom hele dagen. Dere gjør en stor innsats for oss alle.

Da blir neste løp et dobbeltløp i Hemsedal på Fuglehaugen lørdag 21.06.14 med «løftebukkfestival» etterpå. Vi sees då, folkens!

Kimmen!

RESULTATER:

BILDER:

———————————

 

INVITASJONEN:

NAF Motorsport Norhordland og NAF Motorsport Bergen arrangerer dobbeltløp på Eikås Motorsenter, søndag 15. mai 2014.

Begge løp er tellende i Øst/Vestcup 2014.

Påmelding og teknisk kontroll til første løp (Norhordlands Cup) før kl. 09:00.

Startkontigent: Kr. 150,- klasse 3: 100,-.

For dem som ikke har årslisens, kan engangslisens løses ved påmelding for kr. 150,-.

Teknisk kontroll: Kl. 08:30 til 09:00

Førermøte holdes kl. 09:15 i start/målområde.

Start ca. kl. 10:00

Skisse over banen vil bli oppslått senest 45 min før start.

Start av 2. løp (Bergens Cup) vil starte når første løp er gjennomført.

Skisse over banen vil bli oppslått senest 45 min før start.

Velkommen!

header36