Motordagen 14.05.15 Birkebeineren Skistadion

iconi

Det ble en fin dag for motorsportintressert publikum i dag på Birkebeineren Skistadion i Lillehammer.

I autoslalom ble det konkurrert i følgende klasser:

1. Standard biler.
2. Modifiserte standard biler.
3. Debutant.
4. Sportsbiler.
5. Elbiler.
6. Veteran/ Challenger-biler.

– Min beste opplevelse fra dagen var når sjåfør Johnny Tangen hadde bakhjulsløft med sin Trabant 601 i sin runde, og publikum tok helt av, humrer Løpsleder Eirik Svinsaas.

RESULTATER:

BILDER:

 VIDEO:

 

————————————

 

Invitasjonen:

Motordag 14.Mai 2015

Beskrivelse av arrangementet:

Motordagkonseptet er enkelt og greit en hyggelig dag for motorinteresserte i alle aldre og uavhengig av merker og sport.

Vi kjører en autoslalomkonkurranse, samt en utstilling av kjøretøy med stor bredde.

Autoslalom er den enkleste formen for motorsport, der man kan kjøre med sin vanlige bil, i en kjeglebane på en stor plass eller på en passende bane/vei. Man holder farten nede ved et regelverk med maks avstander mellom kjeglene, så dette er en ferdighetskonkurranse på tid.

Vi viste på forrige motordagarrangement at det både blir action og frisk kjøring selv om det er kjegler og vanlige biler. Vi kommer til 2015 å arrangere denne konkurransen som en del av en østlandscup, sammen med andre klubber og arrangører på østlandet.

Utstillingen inneholdt både stander med bilbutikker og bilrelatert tilbehør, klubber og mange flotte biler fra omkringliggende entusiaster. Vi hadde en avstemning blant både publikum og av en jury, der vi kåret mange fornøyde vinnere. Takket være mange sponsorer hadde vi også flotte premier til vinnerne

Vi viste også fram motorsport, der KNA Opplands gokarter, utøvere innen shortcar og drifting samt Synnfjellet rallyteam v/Petter Kristiansen fikk vist seg fram, både med kjøring på banen og i utstillingen.
Til 2015års arrangement skal vi finslipe formen på arrangementet, og gjøre noen justeringer på tidsskjema og tilpasse opplegget bedre mot utstillerne.

Hovedarrangementet vil fortsatt være autoslalom og det som foregår på banen.

LAST NED TILLEGGSREGLENE HER

 

Publikumstallene for 2014 var 1200-1500 personer, og vi fortsetter med gratis inngang også i 2015!

Arrangementet er også på Facebook: https://www.facebook.com/events/897411560323566/

 

KNA Oppland avd Lillehammer
v/Eirik Svinsaas
kna.no/oppland