Finnskog Rekrutt CUP, Løp1, 02.05.15, Kongsvinger

20150502_kongsvinger (68)

KNA Kongsvinger arrangerte 2. mai Finnskog Rekrutt Autoslalom 2015. Dette er det første løpet i en cup med 3 løp som de arrangerer i 2015.

Fint vær og over 30 deltagere var en flott ramme for løpet. Engasjerte og hyggelige arrangører gjorde det enda bedre.

Løpet ble avholdt på Langeland industriområde rundt lokalene til Kongsbil.

Løypa var rask, faktisk den åpneste og raskeste løypa jeg har kjørt. Dekket var asfalt. Det hadde regnet på natten så det lå noen vanndammer rundt omkring og ikke alle var klar over at noen pytter var litt dype, så vi fikk se noen biler som spratt såpass ar bakhjulene var godt oppi luften.

Avstanden bort til grus og fortauskant var ikke lang, så noen ble nok litt forskrekket, men det gikk bra. Navnet Rekrutt Autoslalom er valgt i håp om å rekruttere unge til andre motorsportsgrener, men jeg må si at mitt inntrykk var at de fleste som deltok i dette stevnet var eller hadde vært rallyførere tidligere, noe kjøringen bar preg av. Her var det mye sideveis og  god bilkontroll, noe som ikke gir gode tider, men steike så moro å se på. Folk i traktene her bryr seg lite om redskapen og det resulterte nok i litt skruing i fremtiden.

Takk for et flott arrangement, og vi sees nok igjen.