Autoslalom dobbeltløp i Hemsedal, lørdag 20.06.15

foto

Det ble en skikkelig fullverdig Autoslalom helg i Hemsedal, med dobbeltløpet lørdag 20.06.15.

NAF Motorsport Hallingdal inviterte til den årlige Autoslalom weekenden fra fredag 19.6 til søndag 21.6 med trening, dobbeltløp og løftebukk festival.

Vi var ca 30 stk. som reiste fra Bergen, unger, voksene og firbeinte. En del av bergenserne hadde også fått tid og anledning til og få med seg treningen om fredagen. Resten av gjengen kom i løpet av fredag kvelden og lørdag morgen.

Under løpet var det sol fint vær og tørr bane. Banen var satt ganske tett, og det var en del støv som gjorde at det ble en del spektakulære sladder i mellom kjeglene i enden av langstrekket – meeeget publikums vennlig.

I begge løpene var det to deltakere som var helt uslåelig. Harald Molvik tok 1. plass i klasse 1 i begge løpene med sin Fiesta Sport og Egil Lundanes, med sin gule Mini, tok med seg begge seierene i klasse 2 hjem til Ålesund. Litt diskusjon ble det rundt Hoosier dekkene til Lundanes, men det innkom ingen offisielle protester.

I debutantklassen var det 8 deltagere. Her tok Aleksander Pettersen en sterk seier i begge løp med sin Opel Corsa. Bilen lå bra på veien, og her var det veldig bra kjøring.

I ledsagerklassen var det som vanlig full krig og kniving i begge løpene. I første løpet vant Andreas Førde med Mads Langedal og Jarle Frimandslund hakk i hæl. I det andre løpet tok gutta revansj og sendte Andreas ned til 3. plass. Det var utrolig jevnt og Mads vant her en etterlengtet seier.

Etter endt løp var det premieutdeling og løftebukk fest i kjent Embre stil. Thomas «kokken» sørget for god grillings av burgere, pølser og koteletter! Sammen med god drikke og mange premier til vinnerene ble det en perfekt avslutning på en fantastisk dag.

Søndagen gikk stort sett med til å psyke seg opp til lang vei hjem for noen.

Da får vi håpe at alle får seg en god sommerferie, og får ladet batteriene til neste løp på programmet.

Følg med på terminlisten og på Facebook.

Vi sees!

Mvh. Kimmen og Geir

 

RESULTATER:

BILDER:

VIDEO:

 

 

———–

INVITASJONEN:

inv

NAF Motorsport Hallingdal inviterer til en helg fyllt med motorsport, mat og mye sosialt samvær, fredag 19.6 til søndag 21.6.2015. Autoslalom trening om fredagen, dobbelt Autoslalom løp på lørdagen, med bankett/grilling og fest på verkstedet på Embre Gård.

Løpene er Hallingcupens løp 1 og løp 2, og begge inngår i Øst/vest Cup 2015.

Program::

Fredag 19. juni er det mulighet for Autoslalom trening på Fuglehaugen Motorsenter.
  • Kl. 1700 – 2000 Treningskjøring (Gratis)
  • Pris for evt. treningslisens: Kr. 50,-
Lørdag 20. juni  er det 2 Autoslalom løp på Fuglehaugen Motorsenter.
  • Kl. 0800: Påmelding og teknisk kontroll.
  • Kl. 0930: Førermøte.
  • Kl. 1000: Start 1.løp
  • Kl. 1230: Ca. start for 2.løp (Starter etter vi er ferdige med 1.løp. Dersom nye deltakere er ankommet er det teknisk fra kl. 1100, og førermøte ca. kl. 1215.)
  • Pris for startkontigent pr. løp: Kr. 150,- (Kr. 100,- for debutanter)
  • Pris for evt. engangslisens: Kr. 150,-
Lørdag 20. juni
  • Kl. 1900: Premieutdeling med bankett på Embre gård i Hemsedal. Grilling og sosialt samvær.
  • Pris kr. 150,- for grillmat. Ta med egen drikke.
Søndag 21. juni
  • Ca. kl. godt ut på dagen. Hjemreise.

Overnatting: Fossheim Hotel har hytter for 4 og 6 pers. + hotelrom til en rimelig pris. Det ligger 3.5 km fra Embre. Tlf. 32060315 www.fossheim.com

NB: Janicke Rakland har god oversikt på ledige hytteplasser også.

Viser ellers til årets innbydelse med tilleggsregler, som du kan finne her.

Velkommen skal dere være!

NAF Motorsport Hallingdal