Porsche Club Autoslalom Løp 4, 30.08.15, Basserudåsen, Kongsberg

002Søndag 30.08.15 arrangerte Porsche Club Norge sitt 4. løp i sin Slalomcup 2015.

Arrangementet fant sted på Basserudåsen, Kongsberg, og løpet var åpent for alle.

PCN har følgende klasser:

  • AA – Åpen klasse / Gjesteklasse
  • H – Hekkmotor
  • F – Frontmotor
  • D – Debutant
  • U – Ungdom med ledsager
  • R – Biler med R-dekk, inkl. GT biler

Så etter lørdagens løp i Hemsedal, var det en liten gjeng som ønsket å delta, og dro til Basserudåsen litt på sparket. De fikk da stille i den åpne klassen. 001

Det ble kjørt totalt 4 omganger, der de 3 beste omgangene var tellende. Porsche klubben hadde satt en meget åpen og rask bane, som førte til meget frisk satsing og fin kjøring.

Bjørnar hadde lånt bort bilen sin til Onkel i Lia, men giringen i BMW’en var ikke Lia helt vant til, og fikk ikke helt dreisen på den. Uansett, meget sporty av Bjørnar å låne bort bilen. Selv kjørte Bjørnar meget bra, og tok en 2. plass i den åpne og hardeste klassen. Egil tok skikkelig i, og fikk to ordentlige «tilbud» om uønsket action, ved å være oppe på to hjul i 3. omgangen. Men med sin gule lille Mini feide han all motstand av banen denne dagen, og satte Porschene på plass med dagens raskeste tid, uansett klasse.

003

Totalt 28 deltakere kjempet på banen, og noen tok litt for mye i, og en av Porschene sørget for litt dramatikk da den mistet kontrollen, og havnet en tur i jordvollen. Det så litt dyrt ut for dem som sto og så på.

Litt mer dramatikk, da en av Porschene også fikk gassheng, som kunne blitt skummelt. Men etter heftig rusing av motor, fikk man slått av tenningen, og alt ordnet seg.

Uansett en minnerik dag for dem som tok turen hit denne dagen. Og igjen viser det seg at det ikke er pengene det kommer an på hvem som vinner, da han som kom nærmest den lille gule Minien hadde bil til 1.5 mill !!

Gratulerer til alle vinnerne!

RESULTATER:

BILDER:

 

—————

INVITASJONEN:

PCN Autoslalom arrangeres i samsvar med Det Internasjonale Sportsreglement og Det Nasjonale Sportsreglement samt tilleggsreglene i vedlagt Inbydelse.

TRYKK HER FOR FULL INNBYDELSE

Startkontingent:   Kr. 200,-

Løpet krever gyldig lisens for 2015 eller engangslisens. Alle førerlisenser fra NBF er gyldige. Engangslisens kan løses ved start.

Tidsplan:

11.30 portene åpnes / teknisk kontroll starter

12.00 Siste frist for etteranmelding

12.30 Førermøte/ Gjennomgang av løype

13.00 Konkurransen starter.

Se Innbydelse for utfyllende opplysninger.

Påmeldingsskjema skal fylles ut leveres ferdig utfyllt på løpsdagen.