«Ribbeløpet», Ålesund Motorstadion, 30. des 2012

vinner
Henrik Lundanes kapret 1.plassen i Modifisert klasse.

Vintercupens 2013 løp #1/3 ble arrangert søndag 30. desember 2012.

Dårlig vær, med sørvest, stiv kuling møtte de 12 førerne som hadde stilt opp på årets siste løp i Autoslalom på Ålesund Motorstadion.

Også rundt 50 stk på publikumshaugene trosset møkkaværet da NMÅ arrangerte «Ribbeløpet» i Autoslalåm søndag.

Henrik Lundanes (Mini) taklet den sleipe banen best under løpet. Deler av banen gikk denne gangen inn på grusdelen på Bilcross-banen. Dette passet Henrik perfekt, og han knallet til med frisk satsing, noe som holdt til en knepen seier foran pappa Egil Lundanes (Mini).

Med seg på pallen i den store klassen (Modifisert) fikk de Jan Rakotyai. (Ford Cortina).

I klassen for standardbiler vant Vegard Skorpen (Toyota) foran Håvard Gausdal (Toyota). Nybegynner klassen ble vunnet av Eduz Zaks (Subaru) foran Marius Flemmen (Audi).

** RESULTATER

** VIDEO fra Jan Rakottyai: Heidi i Mini | Jan i Cortina | Eduz i Subaru

1
Friskussen Frank Hotvedt stilte som vanlig til start med en noe utradisjonel bil i Autoslalåm. Kjekt for oss det. (Foto: Daggen)

——————–

INVITASJON

Etter å ha stappet i oss plenty med Julemat møtes vi til Autoslalåm og «Ribbeløpet» på Ålesund Motorstadion.

Vi konkurrerer i klasse 1, klasse 2 og klasse 3 (Debutanter).

Debutantklassen er åpen for sjåfører som har kjørt færre enn 5 billøp av typen Autoslalåm, rally eller H-løp.

Løpet er tellende i Vintercupen 2013 (Løp 1/3)

Påmelding og teknisk kontroll kl. 11.30 til 12.30.

Førermøte kl. 12.45, første bil ut kl. 13.00.

Påmeldingsavgift kr. 300,- inkl. lisenser. NAF medlemmer kr. 200,- inkl. lisenser. NAF- Medlemskap kan tegnes på stedet. Det lønner seg «Big time» samme hvordan du snur og vender på det!

Publikum kr. 50,- barn under 12 år i følge med voksen gratis.

Førere må være innmeldt innen kl. 12.30.

Husk å medbringe førerkort ved oppmøte!

Autoslalåm Vintercup 2013!

Vintercupen går over tre løp:
Søndag 30. desember 2012 (Ålesund Motorstadion)
Søndag 27. januar (Ennå ikke bestemt)
Søndag 24. februar (Ennå ikke bestemt, ønsker mottas med takk)

Alle løpene er tellende i vintercupen, de tre beste i hver klasse premieres i hvert enkelt løp. De fem beste i Vintercupen premieres på Årsfesten i desember.