Autoslalom Sandefjord, Håsken, lør 29.07.17

11

Lørdag 29.7.2017 arrangerte NMK Sandefjord autoslalom på Håsken i Vestfold.

Værmeldingen lovte store mengder regn og mange hadde valgt dekk utifra dette. Værmelding er værmelding og vi fikk regn i 1. omgang, opphold og våt bane i 2. omgang og tørt og sol i 3. omgang.

13 stilte til start og det var hele 3 BMW M3 med i løpet. Vi hadde også 2 far og sønn dueller.

Stemningen var god, og vi fikk også se oppvisning i drifting og rallykjøring med Tom Heitmann.

KNA Drammenførerne gjorde det godt i klasse 1 og tok de tre første plassene. Å. Lia vant foran Nils Jacob Gulhaugen. Ben Anderson fikk 3.plass. Lia har dermed vunnet samtlige 3 løp som har blitt arrangert på Håsken.

I klasse 2 vant Magne Bjerke i sin BMW M3. Alexander Pettersen ble nummer 2 i Opel Corsa og Julian Stensen nummer 3 i sin BMW 320 iS.

I klasse 3 vant Fredrik Søfteland i sin EL-Golf foran Per – Egil Furuseth i Focus RS og Steinar Søfteland i BMW 330d.

RESULTATER:

BILDER:

——-

INVITASJONEN:

ScreenHunter_963 Jul. 26 12.14NMK Sandefjord kan igjen ønske velkommen til Autoslalåmløp på Håsken.

Etter å ha kjørt treninger annen hver onsdag siden mai, kan vi garantere knivskarp konkurranse i de 3 klassene som blir kjørt.

Det er dessuten siste mulighet for de beste til siste finpussen før NM.

Så – møt opp – enten du skal delta – eller bare har lyst til å se på.