Autoslalom på Basserudåsen, Kongsberg, 06.05.18

IMG_8724 (Large)KNA Drammen arrangerte 6.5.18 østlandets første autoslalomløp i 2018. Løpet var også det første i Østlandscupen 2018.

Sola varmet og det var pent og tørt. At det til slutt ble 40 startende, var svært gledelig å se.

Mange gromme biler stilte og vi fikk se Lotus Elise med Honda V-Tech motor, Renault Sport Spider, Porsche Panamera, Clio Sport. Mini med kompressor, rallybiler og annet.

Løypa fikk mye skryt, til tross for uvanlig mange feilkjøringer. Mange av de rutinerte førerne kjørte faktisk feil.

Det ble kjørt i 6 klasser. I klasse 1 vant Nils Jacob Gulhaugen, fra KNA Drammen, i år som i fjor.
Han hadde også raskeste enkeltrunde i klassen. Hans Aga ble nummer 2 med 3 nesten identiske runder. Det skilte 6 hundredeler mellom raskeste og tregeste runde. Robin Bekkestad klarte 3. plass i lånt bil.

I klasse 2 var Bjørnar Embre i en egen klasse. Bjørnar hadde rundetider som ingen var i nærheten av. Hans beste tid var 2 sekunder raskere enn nestemann. Nummer 2 ble Christian Embre og på 3.plass kom Stian Aarø i Lotus.

I klasse 3 vant Sverre Sandrom i en Mazda Miata, mens Camilla Thoen fikk 2.plass i BMW E 30. Andreas Stustad tok 3.plass i Volvo 240.

I klasse 4 var Thomas Ludvigsen i en klasse for seg i Fiesta, og denne gang måtte far Svein se seg slått og ta til takke med 2.plass. Axel Hoffart tok 3.plass i Porsche 944.

I klasse 5 var Kristine Embre eneste deltager, men hun kjørte bedre og bedre for hver runde og kom til slutt inn på en respektabel tid.

I klasse 6 var Øyvind Lunde eneste deltager. Han vant klassen!

RESULTATER:

BILDER:

——————

INVITASJONEN:
forsidebb

KNA Drammen inviterer til Autoslalom løp i Østlandscupen 2018 på Basserudåsen Gokart Bane, søndag 6. mai 2018.

Løpet er det første tellende i Østlandscupen 2018.

Forhåndspåmelding anbefales.

Sekretæriat og teknisk åpner kl. 0800.

Se videre for info.

Tilleggsregler

Fremmøte: Basserudåsen motorbane ved Kongsberg. Sekretariat og teknisk åpner kl. 08:00.

Løpsledelsen treffes på Tlf. 918 01 407 på løpsdagen.

Skisse over løypa overleveres deltagerne etter godkjent teknisk kontroll.

Løpet: Det kjøres tre omganger på gokartbanen (kun asfalt) med samme løype. Dårligste omgang strykes. Løypelengden er ca. 950 m.
Kl. 6 El-biler
Løpet inngår i KNA mesterskapet og som 1. løp i Østlands-cup.
Påmelding: Biler som skal delta må tilfredsstille kravene til gjeldende reglement for autoslalåm § 850 se www.bilsport.no.
Anmeldelse skjer til klubbens adresser.
Startkontingent, Kr. 550,- ,Det gis rabatt for påmelding før 4. mai på kr 150,-. For nybegynnerklasse er engangslisens inkludert i prisen.
Innbetales til konto 2270 22 01873. Husk å ta med kvittering. Cup-avgift er kr 100,-.
Vi tar i mot påmelding til kl. 9:00 på løpsdagen. Det settes deltakerbegrensning ved de 40 først påmeldte.
Forsikring: Sjekk med eget selskap. Se også ”Bilsportforsikringer” i Bilsportboken.

Start: 10:30. 1.omg. starter
12:00 (ca) 2.omg. kjøres fortløpende uten pause
14:00 (ca) 3.omg. starter etter 30 min. pause

Alle omganger kjøres med samme startrekkefølge. Det startes klassevis samlet etter reglementet.
Lisenser: Løpet krever gyldig lisens for 2018 eller engangslisens. Alle førerlisenser fra NBF er gyldige. Engangslisens kr. 150,- kan løses ved start. Se for øvrig NSR Generelle bestemmelser kapittel 9.6.
Premier: De 3 beste i hver klasse premieres. Premieutdeling blir etter løpet og protestfrister. Ca. kl. 15:30.
Protester: Det henvises til NSR kapittel 13.

Kiosk: Åpen fra 11:30 til 15:30

Autoslalåm som arrangeres i samsvar med Det Internasjonale Sportsreglement og Det Nasjonale Sportsreglement samt disse tilleggsreglene.

Arrangør: KNA Drammen avd.

Arrangørlisens: ARBS.18.06352
Løpsleder: Erik O. Johannessen
Sportskomiteen: Leif Brennhovd, Oddvar Moland, Ronny Hansen
Teknisk kontroll: Håkon O. Johannessen
Miljøansvarlig: Leif Brennhovd