Autoslalom dobbeltløp i Bergen, søn 26.08.18

IMG_8868

Søndag 26/8 var det klart for de to siste løpene i Nordhordlandcupen og Bergenscupen på Eikås Motorsport senter i Bergen i regi av Hordaland Motorsport.

Nattens regn lå på ingen måte en demper for et fantastisk dobbelt løp der 33 deltagere, med 13 nybegynnere og 3 øvelseskjørere. Fantastisk å se at så mange stilte i klasse 3 og klasse 5.

Her var også tilreisende fra andre kanter fra landet.

Ben Anderson hadde tatt turen over fjellet i sin Puma og dro i land en 1.plass og en 2.plass i klasse 1, kun slått av Tore med sin fiesta. Trofaste Egil Lundanes sto med bobilen sin på Eikås når vi kom om morgen. Hans trofaste Mini, som virkelig har vært en vinnerbil oppgjennom årene, var dessverre ikke helt medgjørlig denne søndagen. Så det ble en kort Bergens visitt på Egil. Det holdt allikevel til en topp 5 plassering av 13 deltagere i kl 2.

I denne klassen ble det en skikkelig kamp om de 4 første plasseringene. Kimmen stakk av med seieren i begge løp med Harald Molvik, Leif Arne og Didrik hakk i hel. Her var det jevnt.

Klasse 3 stilte med 13 deltagere. Her stilte de med biler fra gammel tid; Audi 80, V70stv med skiboks, Golf, Ford Mustang, en greit sleten Mercedes c180 stv, Toyota mr2, BMW 1serie med v8 kompressor med super retometer fordeler som ga sprut til 1000 og vilt med hester under panseret. Har kjørt autoslalom i mange år, men å ha så mange bilmerker på ett løp er ikke ofte. Og det viser at her kan en stille med ka som helst bil og ha det skikkelig gøy. Her stakk Jan Erik Håven av med seieren i begge løp.

I klasse 5, øvelseskjøre klassen, var det 3 deltagere, som virkelig kjørte friskt. Marius Hatland var med i første løpet, og det ligger vel i etternavnet at her vanket det en solid 1.plass. Veldig bra kjørt. Dennis Landro Kleveland kjørte Sabine og begynte virkelig å få dreisen på autoslalom. Han tok utfordringen og tok med sin farmor på nærmere 70år på en øvelseskjøre tur på banen. Gikk nok naturlig nok sikkert litt saktere enn normalt. Han fikk en 3plass og en 2plass, Han måtte se seg slått av en jente som virkelig tok fullstendig av ut på banen der. Linn Karin. Tror neppe lukten av clutch og blå røyk fra Burnout har forlatt Eikås. Sporty av din far og tørre å sitte på med deg. Hun tok en 1 plass og en 2 plass.

Tusen takk til alle deltagere som stilte opp og funksjonærer og vær gudene som gav oss ganske så like forhold.

Neste løp i Bergen er superfinalen 9 september. Dette er for klasse 1 og 2. Men for deltagere som har kjørt mye i klasse 3 eller eventuelt på banekjøring kan søke om å få stille. Her blir det en helt sinnsyk bane! Kjempegøy.

Kimmen

RESULTATER:

BILDER

VIDEO

—————–

Invitasjonen:

Hordaland Motorsport inviterer til dobbeltløp på Eikås Motorsenter, søndag 26. august 2018. BC3 og NC3, som er de to siste løpene i cupen for i år.

Begge løp er tellende i Øst/Vestcup 2018.

Startkontigent pr. løp: Kr. 300,- klasse 3: 150,-.

For dem som ikke har årslisens, kan engangslisens løses ved påmelding for kr. 150,-.

Viktige tider:

Påmelding og teknisk kontroll til løp 1 (Bergens Cup) Kl. 0800-0845. (Løp 2 Nordhordlands Cup ca 1100-1130).

Førermøte holdes kl. 0900 i start/målområde til løp 1 (Løp 2 ca. kl. 1145)

Start ca. kl. 0930 løp 1 (Løp 2 Nordhordlands Cup vil starte når løp 1 er gjennomført, ca. kl. 12:00)

Vi vil også ha KIOSK salg på arrangementet !!

Påmelding:

For å spare tid ved påmelding løpsdagen, kan du forhåndspåmelde deg HER – FORHÅNDSPÅMELDING

Har du andre spørsmål, send mail til post@hordalandmotorsport.no

PS: Gavekortene fra fjorårets Superfinale, er gjeldende i årets Cuper (Bergens Cup og Nordhordlands Cup) !!