«Neglespretten», v/Tennfjorden, 03. feb 2013

quad

Søndag 3. februar ble en fin dag, spesielt for familien Lundanes, som med sin gule Mini kunne innkassere både 1. og 2. plass i den modifiserte klassen.

Totalt 14 førere deltok på løpet v/Tennfjorden.

Vinner i standard klasse 1 ble Vegard Skorpen i Toyota. Vinner i debutant klasse 3 ble Edijs Zaks i Subaru.

Det kunne nok vært enda flere biler med i dette løpet, men de som var med så ut til å kose seg. Endelig litt «snø/is» føre på et vinterløp var det noen som glade for.

Deltakerne har nå hatt mulighet til å delta i 2 av de 3 løpene i Vintercupen, og noen har sanket gode poeng i cupen. Kun 1 løp gjenstår og det kan bli avgjørende for sammenlagtplasseringen. For noen blir det kniving til siste slutt.

Neste løp blir søndag 24.02.13: «Snøfresen». Mer info vil komme når det nærmer seg.

Klar for Neglesprett? Det er vi!

Søndag 3. februar drar vi i gang 2. løpet i Vintercupen 2013!

Vi har fått tillatelser til å kjøre på AcoAnlegg AS sitt området. Dette ligger i Vadset Industriområde ved Tennfjorden.

Vi var der og testet en sen vinternatt og dette blir knall! Det er bestilt snø og kulde!

Vi konkurrerer i klasse 1, klasse 2 og klasse 3: Nybegynnere.

Nybegynnerklassen er åpen for sjåfører som har kjørt færre enn 5 billøp av typen Autoslalåm, rally og H-løp.

Påmelding og teknisk kontroll kl. 11.30 til 12.30
Førermøte kl. 12.45, første bil ut kl. 13.00

Påmeldingsavgift kr. 300,- inkl. lisenser.
NAF medlemmer kr. 200,- inkl. lisenser. NAF- Medlemskap kan tegnes på stedet. Det lønner seg «Big time» samme hvordan du vender og snur på det!

Publikum: GRATIS!

Førere må være innmeldt innen kl. 12.30.

Husk å medbringe førerkort ved oppmøte!

Autoslalåm Vintercup 2013!

Vintercupen går over tre løp:
Søndag 30. desember 2012 (Ålesund Motorstadion)
Søndag 3. februar (Tennfjorden)
Søndag 24. februar (Ennå ikke bestemt, ønsker mottas med takk)

Alle løpene er tellende i vintercupen, de tre beste i hver klasse premieres i hvert enkelt løp. De fem beste i Vintercupen premieres på Årsfesten i desember.