SUPERFINALE 2019 BERGEN, søndag 08.09.19

Hordaland Motorsport inviterer herved til årets Superfinale, som er for trofaste og erfarne deltakere, og er vanligvis et løp litt utenom det vanlige.

Tid for arrangementet er søndag 08.09.19.

I år blir løpet på Eikås Motorsenter, og som vanlig, blir det en ekstra vrien løype.

KRITERIER FOR Å DELTA:

Løpet vil bli utfordrende, og det stilles derfor krav til deltakerne.

Deltakerne må ha deltatt i minst 2 løp fra før i Bergens Cupen eller Nordhordlands Cupen 2019, enten i klasse 1 eller i klasse 2 for å kunne delta – MEN det er mulig å sende en kort søknad om dispensasjon. For deltakere som f.eks. har vært med i mange år tidligere, vil det nok bli gitt dispensasjon.

Så hvis du ønsker å delta selv om du ikke har vært med i 2 løp som nevnt over, send da en kort søknad til post@autoslalom.no

Løpet er et selvstendig løp, og altså ikke en del av Vest Cup eller andre cuper.

Det deltas kun i 2 klasser; Klasse 1 og 2.

Den som er vinner i hver klasse, blir foreviget ved inngravering på en plakett for Hordaland Motorsport. Man må oppnå en del seiere i Superfinalen, hvis man skal ha noen sjans på å få denne plaketten til odel og eie 🙂

Det blir ellers premiering til de 3 beste i hver klasse.

OPPMØTE:

Påmelding og teknisk kontroll før kl. 10:30.

Teknisk kontroll: Kl. 09:30 til 10:30

Sørg for å ta teknisk kontroll før påmelding.

Startkontigent: Kr. 300,-.

For dem som ikke har årslisens, kan engangslisens løses ved påmelding for kr. 150,-.

Førermøte holdes ca. kl. 10:45 i start/målområde.

Start kl. 11:00

Skisse over banen vil bli lagt inn her i innbydelsen så snart den er klar. Den vil også bli publisert på Facebook, og den vil bli oppslått ca. 1 time før stert.

Det oppfordres selvfølgelig å være ute i god tid til å kunne gå igjennom, og ikke minst FORSTÅ løypen!