Cuper

Bergenscupen

NAF Motorsport Bergen har i alle år vært arrangør for Bergenscupen. Fra 2017 har motorsportklubben «Hordaland Motorsport» arrangert Bergenscupen.

Det avholdes 3 løp for sesongen, som oftest på Gokart banen på Eikås Motorsenter, men det er mulig at også et 4. løp arrangeres på et annet sted i Bergensområdet, for erfarne sjåfører, en såkalt «Superfinale». Kontaktperson hos Hordaland Motorsport er Terje Villanger – Tlf: 97156242.

Nordhordlandscupen

NAF Motorsport Nordhordland har i alle år vært arrangør for Nordhordlandscupen. Fra 2017 har motorsportklubben «Hordaland Motorsport» arrangert Nordhordlandscupen.

Det avholdes 3 løp for sesongen, som oftest på Gokart banen på Eikås Motorsenter, og på Mongstad Kontaktperson hos Hordaland Motorsport er Terje Villanger – Tlf: 97156242.

NAF Voss

Hordaland Motorsport vil i 2019 arrangere løp sammen med NAF avd. Voss. Det vil bli arrangert 2 løp i 2019, men det vil ikke være egen Cup for disse 2 løpene.

Vest cup

Denne cupen er en felles, sammensatt cup, bestående av løp fra Bergenscupen, Nordhordlandscupen og NAF Voss. Man legger sammen poengene fra det beste løpet i hver av de stedene og får et sammenlagtresultat i denne cupen.

I 2019 vil cupen bestå av løp fra Bergenscupen, Nordhordlandscupen og NAF Voss.

Hallingdalscupen

NAF Motorsport Hallingdal og NMK Gol har tidligere vært arrangør for Hallingdalscupen. I 2018 ble det bare avholdt ett løp i Hallingdal, og således ble det ikke arrangert noen cup. I 2019 vil det også kun avholdes ett løp i Hallingdal, og heller ikke i år vil det være noen egen Hallingdalscup. Dette ene løpet vil imidlertid inngå i Østlandscupen for 2019. Kontaktperson i Hallingdal er Nils Ove Embre – Tlf: 48010188.

Sunnmørscupen

I 2019 vil det ikke bli arrangert Sunnmørscup i Autoslalom.

NAF Motorsport Ålesund har i alle år vært arrangør for Sunnmørscupen. Fra 2017 har ikke lenger NAF denne rollen. NMK Ålesund vil sannsynligvis overta som arrangør for autoslalomløpene på Sunnmøre. Vi håper at en avtale og planlegging av løp snarest vil bli klarlagt. Ingen avtale for 2019 om ny Sunnmørscup.

På Sunnmøre har de trofaste og ivrige deltakere. De er veldig aktive og kjører alt i fra 5-7 løp for sesongen, og også kanskje noen til. Løpene arrangeres bl.a. på Gokart banen, Ålesund Kart Ring i Olsvika. Kontaktperson  er Dag «Daggen» Halkjelsvik – Tlf: 91768002 – 99500212.

Haugesundscupen

NAF Haugesund og Omegn har i alle år vært arrangør for Haugesundscupen. Fra 2017 har ikke lenger NAF denne rollen.

NMK Haugaland blir ny arrangør for løpene i cupen. Cupen gjennomføres vanligvis med 4 løp, der 3 er tellende i cupen. Stedet er Gokart banen på Årabrot. Kontaktperson er Halvor Solbakken.

KNA Østlandscup

KNA Drammen, KNA Lillehammer Motorsport og KNA Kongsvinger er arrangør for KNA Østlandscup. Cupen gjennomføres med 5 løp. Løpene går på Norsk Veimuseum, Basserudåsen, i Kongsvinger og på Vålerbanen. 4 av 5 løp er tellende i cupen. Kontaktperson er Eirik Svinsaas – knaoppland@gmail.com – Tlf: 90061652.

* Tekst i rødt er ikke bekreftet ennå….