Cuper

Bergenscupen

NAF Motorsport Bergen har i alle år vært arrangør for Bergenscupen. Fra 2017 har ikke lenger NAF denne rollen, og ny motorsportklubb «Hordaland Motorsport» vil denne sesongen arrangere Bergenscupen.

Det avholdes 3 løp for sesongen, som oftest på Gokart banen på Eikås Motorsenter, men det er mulig at også et 4. løp arrangeres på et annet sted i Bergensområdet, for erfarne sjåfører, en såkalt «Superfinale». Kontaktperson hos Hordaland Motorsport er Terje Villanger – Tlf: 97156242.

Norhordlandscupen

NAF Motorsport Nordhordland har i alle år vært arrangør for Bergenscupen. Fra 2017 har ikke lenger NAF denne rollen, og ny motorsportklubb «Hordaland Motorsport» vil denne sesongen arrangere Nordhordlandscupen.

Det avholdes 3 løp for sesongen, som oftest på Gokart banen på Eikås Motorsenter, og på Mongstad Kontaktperson hos Hordaland Motorsport er Terje Villanger – Tlf: 97156242.

Hallingdalscupen

NAF Motorsport Hallingdal har i alle år vært arrangør for Hallingdalscupen. Fra 2017 har ikke lenger NAF denne rollen, og det blir NMK Gol, som overtar som arrangør for 2 løp i Hallingdal, som avholdes på Fuglehaugen Motorbane. Det siste av disse 2 løpene er også NORGESMESTERSKAPET for 2017. Kontaktperson er Nils Ove Embre – Tlf: 48010188.

ØstVest cupen

Denne cupen er en felles, sammensatt cup, bestående av de 3 cupene over; Bergenscupen, Norhordlandscupen og Hallingdalscupen. Man legger sammen poengene fra det beste løpet i hver av de 3 cupene, og får et sammenlagtresultat i denne cupen.

Sunnmørscupen

NAF Motorsport Ålesund har i alle år vært arrangør for Sunnmørscupen. Fra 2017 har ikke lenger NAF denne rollen. NMK Ålesund vil sannsynligvis overta som arrangør for autoslalomløpene på Sunnmøre. Vi håper at en avtale og planlegging av løp snarest vil bli klarlagt.

På Sunnmøre har de trofaste og ivrige deltakere. De er veldig aktive og kjører alt i fra 5-7 løp for sesongen, og også kanskje noen til. Løpene arrangeres bl.a. på Gokart banen, Ålesund Kart Ring i Olsvika. Kontaktperson  er Dag «Daggen» Halkjelsvik – Tlf: 91768002 – 99500212.

Haugesundscupen

NAF Haugesund og Omegn har i alle år vært arrangør for Haugesundscupen. Fra 2017 har ikke lenger NAF denne rollen NMK Haugaland blir ny arrangør for løpene i cupen. Cupen gjennomføres vanligvis med 4 løp, der 3 er tellende i cupen. Stedet er Gokart banen på Årabrot. Kontaktperson er Halvor Solbakken.

KNA Østlandscup

KNA Lillehammer Motorsport, KNA Drammen og KNA Kongsvinger er arrangør for KNA Østlandscup. Cupen gjennomføres med 5 løp. Løpene går på Norsk Veimuseum, Basserudåsen, i Kongsvinger og på Vålerbanen. 4 av 5 løp er tellende i cupen. Kontaktperson er Eirik Svinsaas – knaoppland@gmail.com – Tlf: 90061652.

* Tekst i rødt er ikke bekreftet ennå….