Autoslalom i Tvedestrand, lørdag 13.04.24

NMK Tvedestrand inviterte til Autoslalom løp, TDS Motorshow lørdag 13.04.2024.

Totalt var det 25 deltakere, hvorav 5 var «Rookie»‘er, og 2 var «Junior»er.

I Standard klassen var det Jan Petter Haugland som starter sesongen best, og følger opp sine gode resultater fra fjorårets sesong. I år har også Peugeot’en blitt oppgradert til ny type E208, med litt større motor.

(mer…)

TRENING: Autoslalom, «C&C»2, KNA Varna, ons 10.04.24

Velkommen til CONES x COFFEE hos KNA Varna med Autoslalåm trening og Cars & Coffee.

Denne treningen vil være nybegynnervennlig, med en enkel løype , samt vi kommer til å være bidra med å sitte på, komme med tips og hjelpe med å komme i gang med autoslalåm. Så har du lyst til å prøve Autoslalåm, kom med bruksbilen og ha det gøy hos KNA Varna.

(mer…)

Nye regler for Autoslalom i 2024

Godt nytt år og velkommen til en ny sesong med autoslalåm i 2024.

Nytt av året er at det har blitt gjort endringer med klasseinndeling. Det er ikke lenger nummer på klassene, men enkle navn å huske. Alle klassene fører mot den grommeste klassen Supersport. Det er også opprettet en egen enkel kalkulator for å se hvilken klasse man passer i.

(mer…)

God jul og Godt nytt år!

Autoslalom vil med dette flotte bildet fra Wildsport Media ønske dere alle en riktig god julefeiring og et riktig godt nytt år.

2023 har vært et bra og aktivt år for oss Autoslalom fans. Totalt har det vært 31 arrangerte løp rundt om, og god oppslutning av deltakerne.

Reglementet har også vært diskutert og behandlet i NBF, og man har kommet fram til en endring, som gjør at man får en mellomklasse mellom Standard og Modifisert klasse. Se egen artikkel om dette tema.

Ønsker dere med dette en fin forberedelse fram til det hele braker løs igjen i 2024, og ønsker alle lykke til!

Autoslalom på Gardermoen «Green Racing», lør 11.11.23

Takk til alle deltagere for en vellykket dag. Det var totalt 10 deltager som trosset høstværet og deltok på vårt første Elektriske Autoslalåm på Gardermoen🥇⚡️

Vinner ble rutinerte Nils Jakob Gulhaugen foran Nils-Henrik Brynildsen Henningstad og debutant Lars Kasper Partyka🏆

Alle hadde det gøy som var målet i vårt «pilot-prosjekt»! Debutant med L på bakplata gleder seg til å ta lappen i januar, men i dag storkoste 17 år gamle Mathias seg bak rattet😎

Velkommen til Autoslalåm 2024😉

(mer…)

NORGESMESTERSKAPET i Autoslalom, lørdag 26.08.23

Lørdag 26.08.23 arrangerte KNA Varna årets Norgesmesterskap i Autoslalom på Varna Karting, i regi av Norges Bilsportforbund, NBF.

Med en løype på 2320 meter, ble det historisk lengste NM som har blitt arrangert i Autoslalåm, og i tillegg med et fuktig underlag for det meste av dagen ble det mye kjøretid på deltakerne.

Været var det største temaet før løpet, med varslende nedbørsmengder som kunne gjøre at det flommet over, men værgudene var nokså med til å gi et jevnt fuktig føre gjennom hele dagen. Det ble jevnt føre for hver klasse i hver omgang slik at det ikke ble store forskjeller.

Det var tidlig bestemt at det skulle bli en lang løype, som ble tilpasset til været som var meldt, og ble satt både utfordrende med partier for alle typer biler.

(mer…)

Autoslalom på Eikås Motorsenter, Bergen, søndag 20.08.23

Hordaland Motorsport arrangerte sitt femte autoslalomløp for sesongen, på Eikås Motorsenter, søndag 20.08.2023. Dette var det siste løpet i Vest Cup 2023.

Totalt stilte det 26 deltakere til start, og det var flere nye debutanter med i dag.

Det var vått da vi startet dagen på Eikås, men det kom ikke noe nedbør. Banen var således tørr til start, slik at alle fikk tilnærmet like forhold.

Løypen var laget litt lang i dag, slik at hver deltaker fikk mye kjøring i hver omgang.

(mer…)

Autoslalom på Voss, Bjørkemoen, lørdag 19.08.23

Hordaland Motorsport og NAF avd. Voss og Omland, inviterte til sesongens fjerde Vest Cup løp i Autoslalom på NAF øvingsbane Voss (Bjørkemoen), lørdag 19.08.23.

Løpet var tellende i årets Vest Cup, og det var totalt 18 deltakere som stilte til start.

Banen var satt opp til å være utfordrende, og med god fart, samt «gutsing» på bakketoppen 🙂

Det ble uansett en flott dag på Voss.

(mer…)