Historiske Cuper

Bergenscupen

NAF Motorsport Bergen og Hordaland Motorsport har vært arrangør for tidligere Bergenscupen. Det ble som regel avholdt 3 løp for sesongen, som oftest på Gokart banen på Eikås Motorsenter

NAF Motorsport Bergen i tiden 1997 – 2016
Hordaland Motorsport i tiden 2017 – 2020

Nordhordlandscupen

NAF Motorsport Bergen og Hordaland Motorsport har vært arrangør for tidligere Bergenscupen. Det ble som regel avholdt 3 løp for sesongen, som oftest på Gokart banen på Eikås Motorsenter og på Mongstad

NAF Motorsport Nordhordland i tiden 1997 – 2016
Hordaland Motorsport i tiden 2017 – 2020

NAF Voss

Det er ikke egen cup på Voss, men løp på Voss inngår i Vest Cup.

Vest Cup

Denne cupen har tidligere vært en felles, sammensatt cup, bestående av løp fra Bergenscupen, Nordhordlandscupen og NAF Voss. Man la sammen poengene fra det beste løpet i hver av de 3 stedene og fikk et sammenlagtresultat i denne cupen.

I 2021 vil VestCup være en egen cup, hvor Hordaland Motorsport står som arrangør. Det er totalt 8 løp som inngår i cupen, hvor 2 av løpene arrangeres sammen med NAF Voss. Man kan delta i så mange av de 8 løpene som man vil, og de 5 beste resultatene vil utgjøre din totale poengsum – maksimalt oppnåelig er 100 poeng.

Hallingdalscupen

NAF Motorsport Hallingdal og NMK Gol har tidligere vært arrangør for Hallingdalscupen. I 2018 og 2019 ble det bare avholdt ett løp i Hallingdal, og således ble det ikke arrangert noen cup. I 2020 vil det også kun avholdes ett løp i Hallingdal, og heller ikke i år vil det være noen egen Hallingdalscup. Dette ene løpet vil imidlertid inngå i Østlandscupen for 2020. Kontaktperson i Hallingdal er Nils Ove Embre – Tlf: 48010188.

Sunnmørscupen

I 2021 vil det ikke bli arrangert Sunnmørscup i Autoslalom.

NAF Motorsport Ålesund var tidligere vært arrangør for Sunnmørscupen, og det var stort sett avholdt autoslalom løp på Gokart banen, Ålesund Kart Ring i Olsvika. Fra 2017 hadde ikke lenger NAF denne rollen. NMK Ålesund ville kanskje overta som arrangør for autoslalomløpene på Sunnmøre, men her har de ikke kommet igang igjen. Vi håper at det igjen vil bli cupløp og autoslalom aktivitet på Sunnmøre.

Haugesundscupen

NMK Haugaland er arrangør for løpene i Haugesundscupen. Cupen gjennomføres vanligvis med 4 løp, der 3 er tellende i cupen. Stedet er Gokart banen på Årabrot. Kontaktperson er Halvor Solbakken.

Østlandscupen