Historiske Cuper

Bergenscupen

NAF Motorsport Bergen og Hordaland Motorsport har vært arrangør for tidligere Bergenscupen. Det ble som regel avholdt 3 løp for sesongen, som oftest på Gokart banen på Eikås Motorsenter

NAF Motorsport Bergen i tiden 1997 – 2016
Hordaland Motorsport i tiden 2017 – 2023

Nordhordlandscupen

NAF Motorsport Bergen og Hordaland Motorsport har vært arrangør for tidligere Bergenscupen. Det ble som regel avholdt 3 løp for sesongen, som oftest på Gokart banen på Eikås Motorsenter og på Mongstad

NAF Motorsport Nordhordland i tiden 1997 – 2016
Hordaland Motorsport i tiden 2017 – 2023

NAF Voss

Det er ikke egen cup på Voss, men løp på Voss inngår i Vest Cup.

Vest Cup

Denne cupen har tidligere vært en felles, sammensatt cup, bestående av løp fra Bergenscupen, Nordhordlandscupen og NAF Voss. Man la sammen poengene fra det beste løpet i hver av de 3 stedene og fikk et sammenlagtresultat i denne cupen.

I 2024 er det Hordaland Motorsport som er arrangør. Det er totalt 5 løp som inngår i cupen, hvor 2 av løpene arrangeres sammen med NAF Voss. Man kan delta i så mange av de 5 løpene som man vil, og de 4 beste resultatene vil utgjøre din totale poengsum – maksimalt oppnåelig er 80 poeng.

Hallingdalscupen

NAF Motorsport Hallingdal og NMK Gol har tidligere vært arrangør for Hallingdalscupen. I 2018 og 2019 ble det bare avholdt ett løp i Hallingdal, og således ble det ikke arrangert noen cup. I 2020 ble det avholdt ett løp, og dette inngikk da i Østlandscupen for 2020.

Siden 2020 har det ikke vært avholdt egen Hallingdalscup. Kontaktperson i Hallingdal er Nils Ove Embre – Tlf: 48 01 01 88.

Sunnmørscupen

NAF Motorsport Ålesund var tidligere vært arrangør for Sunnmørscupen, og det var stort sett avholdt autoslalom løp på Gokart banen, Ålesund Kart Ring i Olsvika.

Fra 2017 hadde ikke lenger NAF denne rollen, og autoslalom aktiviteten ble lagt på is.

I fra 2023 er NAF igjen på banen, og arrangerer autoslalom løp.

Haugesundscupen

NMK Haugaland er arrangør for løpene i Haugesundscupen.

Cupen gjennomføres vanligvis med 4 løp, der 3 er tellende i cupen. Stedet er Gokart banen på Årabrot. Kontaktperson er Halvor Solbakken.

Østlandscupen

I 2024 blir det arrangert Østlandscup i samarbeid med Pedalgarasjen.