Autoslalom Ålesund, «Ribbeløpet», torsdag 28.12.23

Håper dere ordner dere fri, rydda kalenderen og blir med på dette tradisjonsrike løpet der vi møtes på bana for å leike med bila i romjula!

Vi kosa oss med en liten «Julelunch» etter løpet, med premieutdeling og kos i brakka! Kanskje den toppes med «Lundanes Caramello»? – Det er lov å håpe!

Autoslalåm er en ferdighetskonkurranse der det kjøres på tid.
Konkurransen foregår på et fast dekke, med ulike hindringer som gjør at fører må gjøre retningsendringer.

(mer…)

Autoslalom på Gardermoen «Green Racing», lør 11.11.23

Takk til alle deltagere for en vellykket dag. Det var totalt 10 deltager som trosset høstværet og deltok på vårt første Elektriske Autoslalåm på Gardermoen🥇⚡️

Vinner ble rutinerte Nils Jakob Gulhaugen foran Nils-Henrik Brynildsen Henningstad og debutant Lars Kasper Partyka🏆

Alle hadde det gøy som var målet i vårt «pilot-prosjekt»! Debutant med L på bakplata gleder seg til å ta lappen i januar, men i dag storkoste 17 år gamle Mathias seg bak rattet😎

Velkommen til Autoslalåm 2024😉

(mer…)

NM i Autoslalom – Motorsport Norge, Ålesund, lørdag 16.09.23

Tre nye norgesmestere kåret da NAF avd. Ålesund og omegn arrangerte NM i Autoslalåm.

23 førere hadde funnet veien til NAF Ålesund Motorstadion under årets Autoslalåm NM i regi av Motorsport Norge denne helgen.
Det var 8 førere i klasse 1 for standardbiler, 12 førere i klasse 2 for modifiserte biler og 3 stk i klasse 4 for elbiler.

I klasse 1 var det Klaidas Siskauskas som tok seieren, han var raskest under hele dagen og vant suverent, med seg på pallen fikk han Markus Bergset på 2. plass og Knut Adrian Ulleland på 3. plass.

(mer…)

NORGESMESTERSKAPET i Autoslalom, lørdag 26.08.23

Lørdag 26.08.23 arrangerte KNA Varna årets Norgesmesterskap i Autoslalom på Varna Karting, i regi av Norges Bilsportforbund, NBF.

Med en løype på 2320 meter, ble det historisk lengste NM som har blitt arrangert i Autoslalåm, og i tillegg med et fuktig underlag for det meste av dagen ble det mye kjøretid på deltakerne.

Været var det største temaet før løpet, med varslende nedbørsmengder som kunne gjøre at det flommet over, men værgudene var nokså med til å gi et jevnt fuktig føre gjennom hele dagen. Det ble jevnt føre for hver klasse i hver omgang slik at det ikke ble store forskjeller.

Det var tidlig bestemt at det skulle bli en lang løype, som ble tilpasset til været som var meldt, og ble satt både utfordrende med partier for alle typer biler.

(mer…)