Autoslalom på Varna Kart Ring, lørdag 30.09.23

KNA Varna ønsker velkommen til Høstfinalen i Autoslalåm på Varna Kartring, lørdag 30. september 2023.

Dette blir en sesongfinale i Autoslalåm tredje året på rad, med en løype over 2000 meter.

Vi starter på fredag med trening og løp på lørdag hos oss på Varna Kartring. Lørdag setter vi også av plass til Cars & Coffee, så bare ta med bilen og se på billøp. På søndag arrangerer Asker og Bærum Motorsport Autoslalåmløpet Rattmester’n 2023, så denne helgen blir det masse kjøring.

(mer…)

NORGESMESTERSKAPET i Autoslalom, lørdag 26.08.23

Lørdag 26.08.23 arrangerte KNA Varna årets Norgesmesterskap i Autoslalom på Varna Karting, i regi av Norges Bilsportforbund, NBF.

Med en løype på 2320 meter, ble det historisk lengste NM som har blitt arrangert i Autoslalåm, og i tillegg med et fuktig underlag for det meste av dagen ble det mye kjøretid på deltakerne.

Været var det største temaet før løpet, med varslende nedbørsmengder som kunne gjøre at det flommet over, men værgudene var nokså med til å gi et jevnt fuktig føre gjennom hele dagen. Det ble jevnt føre for hver klasse i hver omgang slik at det ikke ble store forskjeller.

Det var tidlig bestemt at det skulle bli en lang løype, som ble tilpasset til været som var meldt, og ble satt både utfordrende med partier for alle typer biler.

(mer…)

TRENING Autoslalom + CC, onsdag 16.08.23

KNA Varna inviterte til Autoslalåm trening og Cars & Coffee hos KNA Varna, onsdag 16.08.23.

Dette var siste trening før det kommende Norgesmesterskapet i Autoslalåm 2023, 26. august!

Det ble en fin dag på Varna Kartring, med fint vær og hyggelige folk å prate med.

Noen bilder ble det også – se galleriet.

(mer…)

TRENING – Autoslalom på Varna Kart Ring, onsdag 02.08.23

KNA Varna ønsket velkommen til Autoslalåm trening og Cars & Coffee, onsdag 02.08.23 på Varna Kartring.

Fint å se at aktiviteten er på topp, og at treningene våre er populære.

På våre treninger er fokuset på mest mulig kjøretid for alle og at man skal bli en bedre sjåfør. Det er ubegrenset antall runder, og man kan stille seg på nytt i køen etter endt runde. Det blir kjørt med tidtakerutstyr med display som viser tiden når man kommer inn, men det er ikke noe lister eller konkurranse under trening.

Noen tok også bilder under treningen 🙂

(mer…)

Autoslalom på Varna Kart Ring, lørdag 06.05.23

Årets sesongåpning i autoslalåm på Varna ble startet med Vårløpet 5-6. mai, dette ble en helg med masse kjøring med trening på fredag og dobbeltløp på lørdag.

Vi satt opp to helt forskjellige løyper, der første løype var mer for de smidige bilene, mens andre løypen ble satt opp litt mer åpent, slik at det ble noe for alle denne dagen. Det var strålende sol og mange solbrente fjes etter lørdagen, men med både 1440 og 1880 meters løyper fikk alle masse kjøretid for alle 34 deltakerne.

(mer…)

Autoslalom treninger hos KNA Varna 2022


Da er det klart for ny sesong hos KNA Varna, og i år kommer fokuset være sterkt på rekruttering og masse kjøring for alle.

Vi hadde et bra år i fjor, med 3 suksessfulle løp, og 15 treninger med 289 innsjekkinger. I år skal vi ha 5 løp og enda flere treninger enn i fjor.

(mer…)