TRENING Autoslalom, Eikås motorsenter, ons. 30.04.14

IMG_1535Det ble et bra oppmøte på Eikås Motorsenter, der man hadde møtt opp for årets første sprell i Bergen.

NAF Norhordland arrangerte trening for store og «små». Bilen med det velkjente «Nurburgrings’ke» navnet «Sabine» ble kjørt av mange kommende Autoslalom-stjerner.

«Sabine» er en BMW som er bygget med tanke på å la ungdommer prøve seg på banen, selv om de ikke har egen bil selv. Bilen er utstyrt med fullt pedalsett for ledsager, ekstra innvendig og utvendige speil, og kan brukes for øvelseskjøring på banen. Med kyndig veiledning fra rutinerte Autoslalom deltakere er dette en fin måte å starte sin motorsportkariere. Et prisverdig fint initiativ fra gutta i «Longhill Racing».

Totalt var det 5-6 ungdommer som tok sin turn i Sabine, og fikk prøvd seg. De fikk også sitte på med rutinerte utøvere, for å bli demonstrert hvordan «det skal gjøres». Det virker som dette slo veldig godt an, når de kom hoppende og sprettende ut av bilen etterpå, med årets bredeste glis!!!

Spesielt var det også at representanter fra «Embre Racing» i Hallingdal stilte med en bil. Etter dagens trening skulle de til Ålesund, for å delta på løpet som gikk dagen etter, 1. mai. Etter den dysten var det til Voss på lørdag 3.mai for å delta på BMW treff, for så å komme til Bergen igjen på søndag 4 mai for å kjøre 2 løp på Eikås…. puh… noen er virkelig dedikerte! Men det må nok til for å kunne hevde seg heeeeelt i toppen, noe jeg vet at Bjørnar-gutten har store planer om!! Vi ønsker i alle fall lykke til – det skal ikke stå på innsatsviljen her!

Takk også til NAF Norhordland som initierte treningen, og vi håper på flere slike muligheter i årets sesong.

Vel møtt på søndag 4.mai til dobbeltløp.

** BILDER FRA TRENINGEN **

Mvh. autoslalom.no

Det er stengt for kommentarer.