TRENING Autoslalom Sandefjord, Håsken, 18.03.17

 

0123Det ble intet løp som planlagt i dag, men det ble i stedet arrangert treningsløp i Autoslalom.

De som hadde møtt opp koste seg med kjøring.

 

—–

 

Invitasjonen:

Hei alle

Pga. dårlige forhold på grusdelen av bakkeløpsbanen og få påmeldte både til bakkeløpet og autoslalåmløpet må vi avlyse lørdagens løp. Eller rettere sagt – vi utsetter det – og satser på at vi kan arrangere det samme 25. mai.

Vi vil f.k. lørdag isteden kjøre trening i autoslalåm for de som måtte ønske det. Dette vil gå på asfaltdelen – hvor det er lagt opp en løype litt anderledes enn i fjor. Vi har jo også kjøpt nytt tidtagerutstyr som skal testes.

De som har betalt inn startavgift vil selvsagt få refundert dette. Hvis de ikke satser på å stille til start 25. mai.

Vi beklager – og håper ikke dette skaper for mye bry både for deltagere og funksjonærer. Vi har lagt ned mye arbeid for å få i stand dette – men satser på at en del kan benyttes neste gang. Legger ved annonsen som kommer i en del vestfoldaviser.

Med vennlig hilsen

NMK Sandefjord

Magne Helland

Tlf. 97 66 33 66

 

 

 

inb

Det er stengt for kommentarer.