Vrengte svinger, Gardemoen Raceway, 26.10.13

berg
Joachim Berg tok 1.plassen i debutantklassen!

 

Lørdag 26.10.13 inviterte NAF Øvre Romerike UNG til Autoslalom «Vrengte Svinger» på Ringbanen, Gardemoen Raceway.

En delegasjon fra Hemsedal «Hemsedal Racing» og Bergen «Longhill Racing» dro over for å delta i det som skulle vise seg å være et godt organisert og veldig artig løype, der underlaget var både asfalt og grus.

Vi kan her lese Kimmen sine erfaringer:

I helgen 25-27 okt har Longhill Racing vært på både Autoslalom løp på Gardermoen, og deltatt på Oslo motorshow der vi fikk kjøre litt oppvisning.

Vi dro torsdag kveld over fjellet mot Gardemoen og Lillestrøm. Vi hadde med to biler og tre sjåfører, Kjell,Leif og Kimmen. Med på turen mot Østlandet var også Hemsedal racing og Egil fra NAF Ålesund.

Lørdagen kjørte vi hos NAF Øvre Romerike UNG, som arrangerte autoslalom (vrengte svinger). Dette var løp litt uten om det vanlige. Autoslalom går som regel alltid på ren asfaltbane. men på Gardemoen raceway var det 50/50 grus og asfalt.

004I regnværet ble var det laget en lang bane med diverse utfordringer. Banen hadde partier som var trang og krevende. Det var «stop & go», vendinger, og to stooore breeeiie svinger på grus, kor noen av oss såg ut som de mer deltok i en breisladd konkurranse!  En kjempe gøy bane der alle storkoste seg. Her stakk Egil fra Ålesund i Minien av med førsteplassen. Grattis!

 

På Oslo Motorshow ble det en del store øyner og det kom mange gode tilbakemeldinger fra publikum som storkoste seg under autoslalom oppvisningen. Vi kjørte tre oppvisningsrunder der vi satte opp noen forskjellige baner og kombinasjoner, og det var gøy å vise fram at man kan ha det like gøy med en vanlig bil med skilter på bane eller lukket området. Vi fikk stor applaus når oppvisningen var ferdig.

005

Nok en gang er en uforglemmelig helg sammen med gode venner. Med oppvisning på autoslalom på Norges største motorshow messe, autoslalom løp på grus, mange gøye utstillinger og en del km på gode norske veier, ble dette en svært minnerik helg.

Takk for turen alle sammen!

(…det ble en laaang tur hjem til Bergen.)

«Kimmen»

 RESULTATER:

BILDER:

VIDEO:

 

———————

 

Invitasjonen:

NAF Øvre Romerike UNG inviterer til Autoslalom «Vrengte Svinger» på Ringbanen, Gardemoen Raceway, 26.10.13.

Sekretæriatet åpner kl. 0900. Påmelding og teknisk før kl. 1030. Førermøte kl. 1030 og start kl. 1100.

Startkontigent kr. 350 til konto for å delta.

TRYKK HER for full innbydelse.