Oslo Motor Show, 26-27.10.13 Oppvisning

005

Det hele begynte med at NAF Motorsport Hallingdal ble invitert til å delta på Oslo Motor Show 2013, der man var interessert i å presentere og demonstrere Autoslalom.

Dette førte til at en delegasjon fra Hemsedal «Hemsedal Racing» dro til Oslo, der også en gjeng fra Bergen «Longhill Racing» hev seg med for å delta.

Vi kan her lese Kimmen sine erfaringer:

I helgen 25-27 okt har Longhill Racing vært på både Autoslalom løp på Gardermoen, og deltatt på Oslo Motor Show der vi fikk kjøre litt oppvisning.

Vi dro torsdag kveld over fjellet mot Gardemoen og Lillestrøm. Vi hadde med to biler og tre sjåfører, Kjell,Leif og Kimmen. Med på turen mot Østlandet var også Hemsedal racing og Egil fra NAF Ålesund.

Etter at det glimrende løpet hos NAF Øvre Romerike UNG var unnagjort, dro vi til Lillestrøm og Oslo Motor Show.

På Oslo Motorshow ble det en del store øyner og det kom mange gode tilbakemeldinger fra publikum som storkoste seg under Autoslalom oppvisningen. Vi kjørte tre oppvisningsrunder der vi satte opp noen forskjellige baner og kombinasjoner, og det var gøy å vise fram at man kan ha det like gøy med en vanlig bil med skilter på bane eller lukket området. Vi var spesielt overrasket over det gode grepet det var på demobanen. Selv driftebilene hadde vanskeligheter med å «få ut ræven» i svingene.

Uansett gikk dette svært fint for seg, og vi stiller gjerne opp i flere Show.

Vi føler vi fikk vist hva Autoslalom er, og vi mener også at publikum satte pris på dette. Vi fikk i alle fall stor applaus når oppvisningen var ferdig.

Med oppvisning på autoslalom på Norges største motorshow messe, autoslalom løp på grus, mange gøye utstillinger og en del km på gode norske veier, ble dette en svært minnerik helg.

Kimmen

BILDER: