Takk for året 2014, og godt nytt år til alle !!

Hei alle sammen!

Året 2014 har vært et flott år for oss gjengangere på Autoslalom arenaen. Vi har sett at nivået har blitt enda bedre, at treninger har kommet så smått igang på Vestlandet, og spesielt har vi sett at rekrutteringen har økt.

Året 2014 har virkelig vært et år for debutantene. Vi ønsker dem virkelig velkommen!

Gutta i Longhill Racing og NAF Norhordland har vært spesielt aktive i promotering av sporten, og har stilt 2 biler til rådighet for dem som har trafikalt grunnkurs og dermed kan øvelseskjøre i autoslalom.

Vi har også gjort oss diverse erfaringer i det å arrangere autoslalom, og ser at samarbeidet mellom NAF Bergen, NAF Norhordland og NAF Hallingdal har båret frukter. Vi har sammen klart å gjennomføre våre oppsatte arrangementer på en flott måte.

I Ålesund har gutta også klart å arrangere flere flotte løp, og miljøet virker å være godt sammensveiset. Kjekt har det vært at også miljøet på Østlandet har begynt å røre på seg, med både KNA Drammen, KNA Oppland, NAF Ung Øvre Romerike og ikke minst NMK Sandefjord i spissen. Jeg vet at Vestlandsgjengen er klar for nye kommende løp over fjellet.

NAF Haugesund har også vært aktive i år, og vi håper at også flere av publikumerne her blir med og kjører i året som kommer.

Alt i alt har det vært et flott autoslalom år, og vi vil takke alle frivillige som er med å arrangerer og sørger for at aktiviteten opprettholdes utover det ganske land.

For at nettsiden her på Autoslalom.no skal kunne være mest mulig oppdatert for alle, vil jeg oppfordre dem som er med å arrangerer løp rundt om i landet til å sende informasjon om løpene, bilder, referater, resultatlister m.m. til meg etterhvert som ting er klart. Mail: geir@autoslalom.no og jeg vil publisere så snart som mulig. Send gjerne link fra f.eks. «Dropbox» for bilder og video.

Takk til alle sammen for i år, og vi sees i 2015!

Mvh.

Geir H.
www.autoslalom.no