«Snøfresern» SMC Løp 2, 01.03.2015

DSC_5973wmarkGod stemning under «Snøfresen» Autoslalåm!

Favorittene innfridde da 2. runde i Sunnmørscup i Autoslalåm ble kjørt på Ålesund Motorstadion søndag.

Ikke mye spor av snø da NAF Motorsport Ålesund arrangerte det tradisjonsrike løpet «Snøfresen» på Ålesund Motorstadion søndag. Men publikum fikk se det de kom for. Mye frisk satsing og flott kjøring av de 17 førerne som stilte til start.

I klassen for modifiserte biler (klasse 1) vant Egil Lundanes foran Henrik Lundanes, og med Kevin Synnes på 3. plass. Lundanes gutta virker igjen å være uslåelig i sin Mini. Gutta dro også i land samenlagtseierene både i Sunnmørscup og Vintercupen i 2014.

I klassen for standard biler (klasse 2) ble det Henrik Ose som var raskeste, med Jan Rakottyai på 2. plass

I klassen for Nybegynnere (klasse 3) stilte 3 førere til start denne gangen. Ove Simen Ristesund vant klassen, med Jon Blindheim på 2. plass og Even Solheim Furnes på 3. plass.

Best in show: Robert Struck gav «Gatebil- publikummet» en oppvisning i hvordan man ratter bil når man legger til en god dose show rundt banen. For oppvisningen fikk han prisen Best i show.

Neste løp går av stabelen 12. april på Ålesund Motorstadion, dette også Autoslalåm med Sunnmørscup runde 3.