Sesongstart i Vest, dobbeltløp, søn 10.05.15, Eikås!

IMG_6772aVestlandet våknet søndag 10.05.15 og da var det igjen tid for sesongstart i Norges beste og fineste by; Bergen.

På Eikås Motorsenter, skulle NAF Nordhordland og NAF Bergen arrangere hvert sitt løp, og det begynte tidlig på dagen, med det første løpet i Nordhordlandscupen.

Vi hadde bestilt finere vær, men starten av dagen ble likevel meget våt. Med regn og litt vind, var det litt guffent å være på banen i morgentimene, men folk var likevel klar for å konkurrere og ha en fin dag. Det var totalt 29 startende i første løp.IMG_6736

Det var veeeeldig sleipt på banen til å begynne med, og en etter en seilet vi igjennom målgården. Men etterhvert avtok regnet, og banen tørket opp. Dette gjorde at tidene også krøp godt nedover. Solen tittet fram, og trivselen steg.

Mye godt i kiosken, gjorde også sitt til økende trivselsfaktor.

Nytt av året er at vi kjører en egen klasse for dem som øvelseskjører med ledsager. Det var 3 som kjørte denne klassen i det første løpet, og 4 i det andre løpet.

I det andre løpet, Bergenscupen, var det totalt 36 deltakere, og løpet gitt stort sett på tørr bane.

IMG_2966Mye god kjøring, og det var svært spennende å følge med på de andre deltakerne/konkurrentene. Det var ikke mye som skilte de beste.

Are Levang satte dagens raskeste tid med sin Opel Speedster. Etter en begredelig 9. plass på det første løpet, vant han det andre og fikk skikkelig oppreisning. Vi gratulerer!

I standardklassen var det Harald Molvik med sin røde Ford Fiesta som dominerte. Med tider som matcher de beste i modifisert klasse, må man bare la seg imponere.IMG_6735

Med alle debutantene og nye autoslalomspirer må man si seg svært fornøyd med arrangementet.

Veldig flott at så mange stilte til start i dag, og til tilskuerne som fulgte oss.

Tusen takk også til våre funksjonærer og hjelpere, som stiller opp og er banemannskaper, har speakertjeneste, start og stopp, sekretæriat, kiosk m.m. Uten dere alle hadde det vært vanskelig å gjennomføre slike arrangementer!

Vi ser nå fram til neste løp i Bergen, som er nytt dobbeltløp samme sted, 14. juni.

Vel møtt alle sammen!

Geir H

RESULTATER:

BILDER:

————

Invitasjonen:

NAF Motorsport Nordhordland og NAF Motorsport Bergen starter som vanlig årets sesong med å arrangere dobbeltløp på Eikås Motorsenter, søndag 10. mai 2015. NC1 og BC1.

Begge løp er tellende i Øst/Vestcup 2015, sammen med løpene fra NAF Motorsport Hallingdal.

Startkontigent: Kr. 150,- klasse 3: 100,-. For dem som ikke har årslisens, kan engangslisens løses ved påmelding for kr. 150,-.

Påmelding og teknisk kontroll til løp 1 (Nordhordlands Cup) før kl. 09:00. (Løp 2 Bergenscupen ca 1115-1215).

Førermøte holdes kl. 09:30 i start/målområde til løp 1 (Løp 2 ca. kl. 12:15)

Start ca. kl. 10:00 løp 1 (Løp 2 Bergenscupen vil starte når løp 1 er gjennomført, ca. kl. 12:30)

NYTT av året er at vi prøver en ny klasse 6 for ungdommer som øvelseskjører. De vil konkurrere mot hverandre i egen klasse, med egen premiering.

LAST NED FULLSTENDIG INNBYDELSE FOR CUPENE HER.