Autoslalom dobbeltløp Eikås, søndag 14.06.15

frontNAF Motorsport Nordhordland og NAF Motorsport Bergen trommet sammen dobbeltløp, søndag 14.06.15 på Eikås Motorsenter.

Det var svært varierende vær, som gjorde at tidene også varierte stort.

Autoslalom helgen startet egentlig fredagen 12. juni. Da var det klart for en etterlengtet autoslalom trening på Eikås Motorsenter. Det ble en vellykket trening på det våte føret. Med 15 biler, og det dobbelte av antall deltagere, var man storfornøyd med å endelig kunne få en trening arrangert av NAF Nordhordland.

BMW Sabine fra Longhill Racing var naturligvis tilstede på treningen, og ungdommen fikk kjørt godt fra seg og øvd seg på sporten de elsker, under litt enklere omgivelser. Øvelseskjørebilen hadde rundt 150 runder på banen og 5-6 ganger utenfor banen. Litt raking og kosting måtte til etter endt trening.

2015-06-14 09.29.57

Søndagen var det klart for dobbeltløp og værgudene var ikke helt med oss denne dagen heller. Deltagerne fikk ganske så forskjellige og utfordrende forhold på dagens første løp. Vinden skulle også spille oss ett puss og flyttet kjegler og endret banetraséen en del. Det ble bestemt at de som ville i klasse 2 skulle få kjøre opp igjen. Noen klarte da å forbedre tiden sin, og klatre på listen.

I klasse 1 var det nok en gang Harald Molvik som tok seieren foran Tore Korneliussen. Til start stilte også en gammel kjenning, Silvio Reisch, som ikke har kjørt på 11 år. Silvio hadde fått ladet opp El-bilen sin og var klar til kamp.

I klasse 2 var det Geiren som tok seieren i dagens første løp foran Leifen, som kjørte inn til en kanon tid i ekstra omgangen. Bjørnar Embre fra Hemsedal tok 3. plassen.

IMG_9128

I dagens andre løp var det våt bane og stort sett like forhold for alle deltagere. I klasse 1 ble det litt endring på resultatlistene. Imidlertid var det Harald som vant med Tore like bak. Benjamin Andersen fra Drammen tok 3. plassen med sin Ford Puma. Vi Gratulerer.

I klasse to var det nok en del som hadde noe og revansjere. Bjørnar tok en flott seier med Kimmen hakk i hæl. Didrik Halsøy, som hadde danset «Regndansen» tok en god 3. plass på den våte banen.

I Debutantklassen var det 8 deltagere, og det er kanonflott og se at sporten rekrutterer. I dagens første løp vant Thomas Fauskanger med sin Opel Corsa og i andre løpet tok Robert Talle en god seier med Skoda familiebilen sin. Godt kjørt!.

IMG_9279

I klasse 6 Ledsager/Øvelseskjøringsklassen var det tett og jevnt mellom ungdommen. Mads Langedal har virkelig begynt og få dreisen på BMW’en og kjørte inn til dobbeltseier. Ungdommene har virkelig begynt og skjønne seg på Autoslalomsporten, og kjører bedre og bedre for hver gang. Veldig kjekt og se at jenter stiller til start, og det skal bli artig og se om det kan opprettes en egen jente klasse en gang i framtiden.

Vi vil takke for en en kanon dag tross vind regn og en lang dag. En spesiell takk til funksjonærene, som i vind og blæst holdt ut på banen.

2015-06-14 09.39.17DCIM100MEDIADJI_0090.JPGDCIM100MEDIADJI_0079.JPG

Vi retter også en takk til Kjetil, som kom på treffet og fikk tatt litt Drone-video fra løpet. Se video nedenfor (kommer)

Mvh. Kimmen og Geir

 

RESULTATER:

BILDER:

VIDEO:

  • kommer…

 

Invitasjonen:

invaa

NAF Motorsport Nordhordland og NAF Motorsport Bergen inviterer igjen til dobbeltløp på Eikå Motorsenter, søndag 14. juni 2015. Disse løpene er det andre i begge cupene NC2 og BC2.

Vennligst møt opp senest kl. 0830, slik at vi kan bli ferdige med påmelding og teknisk kontroll før kl. 0900.

Begge løp er tellende i Øst/Vestcup 2015, sammen med løpene fra NAF Motorsport Hallingdal.

Startkontigent: Kr. 150,- klasse 3: 100,-. For dem som ikke har årslisens, kan engangslisens løses ved påmelding for kr. 150,-.

Påmelding og teknisk kontroll til løp 1 (Nordhordlands Cup) før kl. 09:00. (Løp 2 Bergenscupen ca 1115-1215).

Førermøte holdes kl. 09:30 i start/målområde til løp 1 (Løp 2 ca. kl. 12:15)

Start ca. kl. 10:00 løp 1 (Løp 2 Bergenscupen vil starte når løp 1 er gjennomført, ca. kl. 12:30)

NYTT av året er at vi prøver en ny klasse 6 for ungdommer som øvelseskjører. De vil konkurrere mot hverandre i egen klasse, med egen premiering.

LAST NED FULLSTENDIG INNBYDELSE FOR CUPENE HER.

Velkommen!