Autoslalom helg i Hemsedal, lørdag 29.08.15

hall3Helgen 28-30. august var det igjen autoslalom løp på Fuglehaugen Motorbane i Hemsedal.

Det var to løp som skulle gjennomføres, og det første løpet var det 3. og siste løpet i Hallingdalscupen. Det andre løpet var en Superfinale for klasse 1 og 2.

Over 30 deltakere var med på det første løpet og rundt 20 av dem kjørte også i Superfinalen.

Vi hadde fint vær med litt sol og ellers overskyet med noen få dråper regn. Det var rundt 15 deltakere fra Bergen og de fleste reiste opp på fredagen, noen rakk også treningen.

Mange reiste ned igjen til Bergen lørdags kveld etter en koselig kveld på Peppes Pizza, mens ungdommen ble igjen på hyttene til søndag.

I klasse 1 i det første løpet var det fire deltakere og der var det Harald Molvik som tok seieren. På andre og tredje plass kom Hans Aga og «Onkel I Lia».

Det var 16 deltakere i klasse to og der var det Egil Lundanes som kom på første plass med Bjørnar Embre og Christer Grønneberg på andre og tredje plass.

I klasse 3 var det 7 deltagere, og det var guttene fra Hemsedal som kjørte bilen Gasse som fikk best tider.

Klasse 6 hadde 8 deltagere der 7 av deltakerene kjørte Sabine.

I Superfinalen var alle de samme deltakerene fra klasse 1 og klasse 2 med på løpet. Og i klasse 1 var det igjen Harald Molvik som tok seieren med Ben Anderson på andre plass og Onkel I Lia på tredje plass.

I klasse 2 var det også ganske likt det første løpet, der Egil Lundanes igjen tok første plass mens Bjørnar Embre kom på 2. plass. På 3 plass kom Didrik Halsøy som slo Leif Arne Kleveland med bare noen hundrededeler.

Meget bra kjøring, og god stemning bidro til at alle fikk en kjekk og minnerik helg på fjellet! Takk for denne gang!

Victoria Eide

RESULTATER:

BILDER:

———————–

INVITASJON:

NAF Motorsport Hallingdal inviterer til Autoslalom helg lørdag 29.08.15 med bl.a. siste løpet i Hallingdal Cup, Løp 3/3. Man kan delta i klassene 1, 2, 3 og 6 (Ledsager).

Etter det ordinære Cup-løpet, vil det også bli arrangert en Superfinale.

NB: For å delta i Superfinalen, må man ha erfaring fra flere tidligere ordinære Autoslalom løp i klasse 1 eller klasse 2. Det blir kun deltakelse i klasse 1 og 2 i Superfinalen.

Program for helgen:

Fredag 28. august er det mulighet for Autoslalom trening på Fuglehaugen Motorsenter.
  • Kl. 1700 – 2000 Treningskjøring (Gratis)
  • Pris for evt. treningslisens: Kr. 50,-
Lørdag 29. juni  på Fuglehaugen Motorsenter.

– Autoslalom Hallingdal Cup – Løp 3:

• Kl. 0800: Påmelding og teknisk kontroll.
  • Kl. 0945: Førermøte.
  • Kl. 1000: Start
  • Pris for startkontigent: Kr. 150,- (Kr. 100,- for debutanter)

– Autoslalom Superfinale:

• Kl. 1330: Ca. start for Superfinalen (Starter etter vi er ferdige med Hallingdals Cup løp 3. Dersom nye deltakere er ankommet er det teknisk fra kl. 1130, og førermøte ca. kl. 1245.)
  • Pris for startkontigent: Kr. 150,-
  • Pris for evt. engangslisens: Kr. 150,-
  • Dette løpet vil foregå delvis på asfalt og grus.