Autoslalom i Kristiansund, «Kongens plass», lør 07.05.16

bild

Ålesunderne forsynte seg grovt av premiebordet under Bildagen i Kristiansund.
NAF Motorsport Kristiansund stilte med flott stand og Autoslalåm arrangement under helgens «Bilens og Motorsykkelens Dag i Kristiansund»

«Bilen og Motorsykklelens Dag» er et arrangement i regi av foreningen Bilens og Motorsykkelens Dag hvor hovedfokuset ligger på utstilling av biler og motorsykler fra diverse klubber, lag og foreninger.

Utstillingen er i Kristiansund sentrum, i området : Gågata, Skolegata, Hauggata, Nedre Enggate, Storgata, Kaibakken og Kongens Plass.

NAF Motorsport Ålesund stod for arrangementet på Kongens Plass, der det ble satt opp en bane som gav et godt inntrykk av hva Autoslalåm er. Arrangementet trakk flere hundre tilskuerere, men ikke mange valgte å melde seg på løpet. De lokale heltene valgte å stå på sidelinja denne gangen, og det er dumt. Autoslalåm er nemlig en motorsportgren der alle som disponerer bil og har førerkort kan delta.

I Autoslalåm kjører man en oppsatt løype med fartsreduserende hinder. Banen settes opp med kjegler til forskjellige kombinasjoner, som er plassert i henhold til autoslalåm-reglementet. Kjøringen går på tid, og man får 2 sekunder i tillegg for hver kjegle man berører. Det kjøres 3 omganger, der de to beste omgangene legges til grunn for resultatlisten.Egil Lundanes (Ålesund) vant ikke uventet klasse 2 og Jan Rakkotyai (Ålesund) vant klasse 1. Blant de lokale førerne var Steinar Oddstøl (Kristiansund) raskest som kjørte inn til 3dje plass i klasse 1.

RESULTATER:

VIDEO:

 

 

——————

INVITASJONEN:

I forbindelse med Bilens og motorsykkelens dag i Kristiansund, lørdag 7. Mai, så vil NAF Motorsport Kristiansund i samarbeid med NAF motorsport Ålesund arrangere Autoslalom på Kongens plass.

Vi sperrer av hele kvartalet og lager byens første sentrums løp for biler.

Alle som har en vanlig registrert bil med skilt (Prøveskilt er ikke tillat) kan delta, der 1 til 3 plass premieres for raskeste tid rundt vår GRAND PRIX KRISTIANSUND bane.

Reglene er enkle, raskeste bil gjennom løypa vinner.

Det konkurreres i 2 klasser, Standard og Modifisert, så ikke nøl med å melde deg på.

Første bil kjører over startrampa kl. 1300, så skal du være med som deltager må du melde deg på før kl. 1200.
Påmelding kan gjøres i NAF teltet på Kongens plass denne dagen før kl. 1200.
Du kan også melde deg på tidligere ved å sende en mail til steinar@oddstol.no eller på Facebook.

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe.

Påmeldingsavgift er kr. 150 pr. bil. Har du en av Bilsportforbundets personlige lisenser så er det gratis påmelding.

Velkommen !