Autoslalom Dobbeltløp, PSW Mongstad, 21.08.16

DSC_0046NAF Motorsport Nordhordland og Bergen arrangerter sine siste løp for sesongen, søndag 21.08.16.

Det ble et dobbeltløp på PSW (tidligere Nomaco) sitt uteområde på Mongstad.

Det var Bergenscupens løp som ble kjørt først, og etter løpet var ferdig ble retningen snudd, foran Nordhordland sitt løp.

I Bergenscupen var det Harald Molvik som regjerte, og vant foran Hans Aga og Tore Korneliussen. Aga hadde tider helt oppe sammen med Harald, og her er det ikke rom for feil. Ny bil fikk vi også se på banen, da Andre Kjellby kom med nyinnkjøpt Mazda MX5. Artig bil, som skal bli gøy å følge videre.

Klasse 2 med 15 deltakere ble også rimelig tight, men her tok Geir’en seieren allerede etter 2 omganger. Han fikk piske «Molly» en runde i 3. omgangen, for å spare på sin egen redskap – BMW’en altså…

Som debutant i klasse 3 var det Kim Kåen som vant med sin Sierra Cosworth. Mye power som skal temmes her, men han klarte seg fint. Vi gratulerer. Joachim Lie i BMW «Johannes 3.16» kom på andre plass, og Morten Knarvik i BMW 325 kom på 3. plass.

Juniorklassen, med «L» bakpå ble spennende i fighten mellom Dennis Haugland og Johnny Arnstein, som kjempet om seieren. Dennis vant til slutt foran Johnny og Frede Warolin. Alltid deltakende Victoria Eide tok fjerde plassen foran Alexander Stenmark.

I Nordhordlandscupen ble resultatene de samme i klasse 1. Harald vant foran Hans og Tore.

I klasse 2 ble det ekstra spennende helt til siste slutt, da vinneren her ville avgjøre hvem som vant sammenlagtcupen Øst/Vest Cup. Etter noen feil og berøringer, var det klart at Bjørnar Embre var den som kapret seieren i siste løpet, som igjen gjorde at han vant sammenlagt cupen.

Eneste stedet Geir’en gjorde rent bord, var i målgården da rekordmange 8 stk (!) kjegler måtte bøte med litt «bevegelse», da litt for mye gass inn, gjorde at bilen fikk sleng. «Kun» 3.plass til Geiren, med Egil Lundanes snikende inn i mellom på 2.plassen. Lundis hadde dessverre en berøring i siste runde, som gjorde at seieren for ham glapp, dessverre for Geir, som hadde vunnet sammenlagt med sin 3.plass, hvis Lundis hadde vunnet. Men da blir det nye muligheter neste sesong. Her er det bare å gratulerer Bjørnar med seier og totalseier.

I debutantklassen var det Adrian Vaktskjold som vant med sin BMW 1-serie, foran Joachim Lie og Morten Knarvik.

Juniorklassen hadde sine 5 deltakere, og denne gang tok Johnny revansj på Dennis, og kjørte inn til fortjent seier. Her var det fullt fokus, og god kjøring som førte til seier.

Vi gratulerer alle deltakere, og takker for sesongen.

Det vil bli en sosial samling senere i år, med premieutdeling og kos!

Takk for nå.

RESULTATER:

BILDER:

Harald Molvik kjører en runde i Nordhordlandscupen (Youtube)

——————–

INVITASJONEN

20140906 (169)NAF Motorsport Nordhordland og Bergen arrangerer sine 3. og siste cupløp i  Autoslalom for sesongen 2016.

Tid og sted: Søndag 21.08.16, på PSW (tidligere Nomaco) sitt uteområde på Mongstad.

Løpet er tellende som det 3. og siste løpet i Norhordlandscupen 2016, og Bergenscupen 2016, samt i sammenlagtcupen Øst/Vestcup 2016.

Startkontigent: Kr. 200,- klasse 3: 100,-. For dem som ikke har årslisens, kan engangslisens løses ved påmelding for kr. 150,-.

Tidsskjema:

Påmelding og teknisk kontroll til løp 1 (Nordhordlands Cup) fra kl. 08:30 og FØR kl. 10:00. (Løp 2 Bergenscupen ca 1130-1215).

Vær tidlig ute, slik at vi blir ferdig med dette til kl. 10:00!

Førermøte holdes kl. 10:15 i start/målområde til løp 1 (Løp 2 ca. kl. 11:45)

Start kl. 10:30 løp 1 (Løp 2 Bergenscupen vil starte når løp 1 er gjennomført, ca. kl. 12:00)

Sørg for å ta teknisk kontroll før påmelding.

Skisse over banen vil bli oppslått senest 45 min før start.