Autoslalom på Fuglehaugen, lørdag 23.06.18 m.m.

35975676_10156245829575499_6340872270210138112_n

I fint, men kaldt sommervær avholdt NMK Gol autoslalom 23.6.18.

Gjengen fra Hemsedal er en rutinert arrangør, og det merkes. Her er det treningsmuligheter kvelden før løpet og fest etter løpet.

Løpet hadde 32 startende. Dette var løp nummer 5 i østlandscupen og det siste før ferien.

I klasse 1 hadde det vært en meget jevn trening på fredag, så spenningen var stor før løpet. Det viste seg fort at Tore Korneliussen og Ben Anderson var meget raske i løypa. Og disse ble også nummer 1 og 2 i løpet. Hans Aga kom på 3.plass.

I klasse 2 var tidene som vanlig jevne, men som vanlig var også Bjørnar Embre det lille raskere enn de andre. Bjørnar satte dagens raskeste tid og vant også klassen. Ikke nok med det, han har også full pott i Østlandscupen, noe som betyr at han også har vunnet den. Gratulerer! På 2.plass kom Christian Embre. Han satset virkelig og hadde noen spennende innbremsinger på langsiden. På 3.plass ble det Stian Aarø i Lotus. I siste omgang skilte det ikke mye mellom disse tre førerne.

I klasse 3 fant Lennart Ottesen flyten i sin store Mercedes med automatgir, og vant. Camilla Thoen måtte nøye seg med 2.plass denne gangen. Anders Eliseth Hoffart tok 3.plass i sitt første autoslalomløp.

I klasse 4 ble det spenning da Thomas Ludvigsen startet med en feilkjøring. Dessuten var Magne Lunde og Axel Hoffart mye nærmere tidsmessig enn tidligere. I andre omgang var de innenfor samme sekund alle tre. Thomas Ludvigsen dro seieren i land denne gangen også, men Magne Lunde i sin VW boble har vist at han mener alvor nå. Det ble 2.plass denne gang, men det kommer nok en seier snart. Axel Hoffart ble nummer 3.

I klasse 5 vant Sebastian Dahlen i Volvo 850 med frisk kjøring, Kristine Embre måtte se seg slått denne gang, og det ble 2.plass, til tross for et flott driv og fin kjøring. Moro å se utviklingen. På 3.plass kom Aleksander Ekren.

Vi takker for et flott gjennomført løp med god stemning og fin kjøring i en spennende løype.

God sommer!

RESULTATER:

BILDER:

—————–

IMG_8278INVITASJONEN:

NMK Gol innviterer til Autoslalom lørdag 23 juni på Fuglehaugen Motorsenter i Hallingdal

For de som vil ha ekstra mye ut av helgen, er det også mulighet for å vere med på Trening fredag 22 juni 1730 til ca kl 2100.

Løpet inngår i Øst/Vestcupen og Østlandscupen.