Autoslalom i Ålesund, lørdag 30.06.18

bildNAF avd. Ålesund og omegn inviterer til Autoslalåm på Ålesund Motorstadion lørdag 30. juni kl. 14.00.

Det konkurreres i klasse 1, klasse 2, klasse 3, (Nybegynnere) og klasse 4 (Elbiler)

De tre beste i hver klasse premieres!

Program

– Portene åpnes kl. 12.00
– Påmelding/teknisk kl. 12.00 – 13.15
– Føremøte kl. 13.45
– Start kl. 14.00

Pris: kr. 250,-

Lisenser: Alle førerlisenser fra NBF er gyldige. Engangslisenser kjøpes ved innsjekk

Teknisk arrangør: NMK Ålesund

Autoslalåm er en konkurranse hvor deltakerne på kortest mulig tid skal manøvrere bilen gjennom en bane med fartsreduserende hindre som er plassert i overensstemmelse med Autoslalåm- reglementet.

Formålet er å gi bilistene anledning til å gjøre seg bedre kjent med sine kjøretøy, ved at de under betryggende forhold utfører øvelser som utvikler kjøreferdighet, vurderingsevne og reaksjonsevne, og på denne måten gjør dem til bedre bilister.

Deltakelse i en konkurranse skjer på den deltakendes egen risiko og ansvar. NBF, den arrangerende klubb og dens funksjonærer har intet ansvar for uhell eller ulykker som måtte skje med- eller forårsakes av deltakerbiler.

For å delta kreves det gyldig førerkort (unntaket er junior fra 16-19 år) og lisens. (Se dog Generelle bestemmelser, Art. 9.1.4, 9.8.5 og 12.1.1 e. vedrørende tapt førerrett). Alle førerlisenser utstedt av NBF er gyldige. Det kan løses engangslisens. Det er ikke anledning til å ha passasjer i bilen under kjøring, med unntak av junior fra 16-19 år som må ha med ledsager.

Les mer her: https://bilsportboka.no/kapittel/autoslalom/autoslalam-reglement/#%C2%A03.+Form%C3%A5l

– Det du lærer kan redde liv!