Autoslalom på Håsken, Sandefjord, lør 25.08.18

nmksFerien er over, og det meste er klart for Autoslalåm Vestfold 2018.

Vi inviterer til løp på Håsken, lørdag 25.08.18 fra kl. 1200-1700. NMK Sandefjord har jo blitt ganske gode på å gjennomføre effektive og gode løp – som er severdige for alle. I tillegg slipper vi til driftingbiler til trening i pausen mellom 2. og 3. omgang – og etter løpet. Artig å se på. De er skikkelig gode.

Innbydelse/tilleggsregler for Autoslalåm Vestfold 2018 – se: autoslalom.no – eller send en melding for å få de på mail.

Forhåndspåmelding til magne.hellandgd@gmail.com – eller du kan melde deg på på Håsken helt fram til kl 11.30 lørdag. Vi håper på veldig mange deltagere, publikum og hjelpere.

Tirsdag 21. august kl. 19 tar vi et møte på Håsken og gjør de siste forberedelsene til løpet. Medlemmer og andre interresserte er velkommen. Fint med en tilbakemelding til meg om du kan stille som mannskap enten på møte tirsdag, en mail, en tlf. eller en melding på tlf 97 66 33 66.

LINK: Trykk her for full innbydelse i PDF format

BILDER FRA LØPET

Velkommen!

 

Det er stengt for kommentarer.