Autoslalom på Håsken, Vestfold, lørdag 22.08.20


NMK Sandefjord arrangerte løp i Autoslalom på Håsken, 22.08.20.

Dette løpet var det tredje løpet i Østlandscupen.

Totalt var det 24 deltakere med i løpet, fordelt på 4 klasser.

I den gjeveste klassen, klasse 2 var det flest deltakere, og selv om Egil fra Ålesund kjørte inn til beste omgangstid i 3 omgangen, ble det bare 2.plass på ham i dag – denne gang slått av Bjørmar fra Hemsedal. Beste Porsche var i hendene på Mr. Roligheten, som til tross for en berøring av kjegle havnet på en 4. plass.

I klasse 1 var det 6 deltakere, men det var ingen som kunne gjøre noe med Graham Ford i sin Fiat, som kjørte gode tider, og var et lite stykke foran neste på listen.

I klasse 4 for veteranbiler, kjørte Alexander Pettersen meget bra med sin Opel Corsa, og vant denne klassen, der det var 4 deltakere.

RESULTATER:

BILDER:

 

— — —

 

INVITASJONEN:

NMK Sandefjord ønsker velkommen til Autoslalom på Håsken i Sandefjord, Vestfold, lørdag 22.08.20. (NB: Trening lørdag 15.08.20)

Det er viktig at alle leser innbydelsen nøye. Den inneholder en del informasjon i forbindelse med korona situasjonen, og hvordan arrangementet gjennomføres på.

I tillegg til selve løpet den 22.08, vil vi altså arrangere trening 15.08 med annen løype enn på løpsdagen. Se nederst i innbydelsen.

LINKER:

VIKTIGE TIDER:

  • Teknisk kontroll fra kl. 10.00
  • Førermøte kl. 11.15
  • Start kl. 11.30

Selve løpet inngår i Østlandscupen i Autoslalom, så vi forventer at en del biler stiller til start.

Hvis du ikke skal være med på løpet eller treningen – trenger vi deg som funksjonær. Meld deg på ved å sende mail til: magne.hellandgd@gmail.com eller SMS til tlf. 97663366.

Pga koronasituasjonen må vi ha oversikt over alle som er der, med navn og tlf.nr. både på løpet og på treningen. Maks 200 kan være tilstede + våre funksjonærer. Dvs. at alle deltagere må være forhåndspåmeldte og at alle funksjonærer være på listene våre. Det blir ikke noe kiosksalg – og ikke noe å betale for. Og ikke publikum. Vi må også ha vakter ved bommen som passer på at kun de som står på listene kommer inn. Husk også å ta med mat og drikke – og «godt humør». Vi tror dette blir bra.

Mvh

NMK Sandefjord v/Magne Helland