TRENING Autoslalom, Ertec, Tvedestrand, lørdag 12.09.20


NMK Tvedestrand arrangerer autoslalom trening. Her kan man komme med vanlig bil og kjøre kjegler, på tid eller bare for å prøve. Vi kjører løypen tilnærmet som Tvedestrand autoslalom 2019.

Autoslalåm er en bilsport hvor deltakerne på kortest mulig tid skal manøvrere bilen gjennom en bane med fartsreduserende hindre.

Formålet er å gi bilistene anledning til å gjøre seg bedre kjent med sine kjøretøy, ved at de under betryggende forhold utfører øvelser som utvikler kjøreferdighet, vurderingsevne og reaksjonsevne, og på denne måten gjør dem til bedre bilister.

NMK Tvedestrand håper ved å arrangere autoslalom trening å tiltrekke oss de som har lyst til å prøve bilsport men ikke har egen bil for dette. Man velger selv om man vil kjøre på tid eller ikke. Man kan løse engangslisens for å kjøre, engangslisens og avgift for treningen vil til sammen koste 100kr.

Det er sannsynlig at man kan få kjøre mange ganger da vi har satt av god tid til treningen. Kl. 10.00-10.30 registreres deltakere og teknisk kontroll gjennomføres. Det blir gjennomgang av banen ved å gå den til fots og ha førermøte kl. 10.30. Treningen avsluttes 15.00.

For de som vil se en skikkelig løpsbil kommer Joachim Haugenes med sin nyinnkjøpte driftebil fra driftingstjerne Fredric Aasbø. Hvis vi er heldige vil han kanskje kunne lage noen spor i asfalten også!

For arrangementet er gjeldende smittevernregler selvsagt gjeldende og viktig at følges opp av hver enkelt. Ved oppmøte vil man bli registrert av arrangør, det er ønskelig at de som kommer oppsøker arrangør ved inngangspartiet til Ertec/Suntec sin hovedinngang. Publikum skal også registreres.

Arrangementlink til Facebook: https://www.facebook.com/events/2652274618416637