Autoslalom på Basserudåsen, søndag 30.05.21


KNA Drammen inviterer til Autoslalom løpet «Sikk-sakken» søndag 30.05.2021 på Basserudåsen i Kongsberg.

Vi håper å gjenta suksessen fra tidligere år. Alle kan delta hvis de har en registrert bil. Flere førere i samme kan kjøre samme bil så lenge det er i tråd med smittevernreglene.

16-åringer med bestått trafikalt grunnkurs kan delta med ledsager. Har du alltid hatt lyst til å prøve å kjøre et billøp, da er Autoslalåm helt perfekt for å starte, du kan stille opp i din vanlige bruksbil og ha det gøy.

Det blir et annerledes arrangement også i år, pga. dagens situasjon. Arrangementet er kun åpent før førerere og funskjonærer. Det blir heller ikke avholdt noe førermøte, dermed er all info om hvordan løpet skal gå, skrevet i tilleggsreglene. Er det noe spørsmål, så er det bare å stille dette i arrangementet på Facebook.

Kjenner du noen som har lyst til å være funksjonær? Ta gjerne kontakt med Oddvar Moland på mail omolan@broadpark.no eller på mobil 90019490

Holdt deg oppdatert på arrangementet og følg med på Facebook. Påmeldingsfrist er torsdag 27.05.21.

Last ned:

Tilleggsregler og påmeldingsskjema i PDF-format

Påmeldingsskjema i PDF-format

Smittevern: I henhold til smittevernregler ber vi alle ta hensyn. Hold god avstand og følg anvisninger som blir gitt, og husk munnbind. IKKE kom om du har symptomer eller er i karantene.

Viktig! Hold deg oppdatert i forbindelse med Covid-19 fra NBF: https://bilsport.no/informasjon-og-retningslinjer-i-forbindelse-med-covid-19/