Autoslalom på Eikås i Bergen, dobbeltløp, søn 28.04.13.

IMG_7672 (Large)

Vinnerbilen i flott vannplaningsdriv!

NAF Motorsport Norhordland og NAF Motorsport Bergen arrangerte dobbeltløp på Eikås Motorsenter, søndag 28. april 2013.

Etter at lørdagen ga et fantastisk vær i Bergen, kom søndagen som den rake motsetningen. Det bare øste ned, og det ble en våt og kald fornøyelse!

Men selv skikkelig Bergensk ruskevær kunne ikke stanse kjørekåte Vestlendinger!

I standard klassen kom Harald Molvik med ny rød Ford Fiesta, som funket særs bra i dag. Han tok hjem seieren i suveren stil i begge løpene foran Tore Korneliussen. Rekkefølgen i begge løpene var lik i denne klassen,  med Hans Aga på 3.plass og Hans Kristian Tangen på 4.plass.

I den modifiserte klassen var det 18 deltakere i første løp. I det andre løpet ble det 4 deltakere mindre, da sikkert fuktighet og kulde hadde gjort sitt inntog på noen. Kimmen, fra Longhill Racing, dro til med seier i begge løpene, og på de neste plassene kjempet Geir, Christian og Leif Arne om plasseringene.

Fra Ålesund hadde Egil Lundanes tatt veien, men han hadde ikke helt hellet med seg. Like før start røk veivakselsensoren, men nevedyktig som han er fikset han den på rekordtid – for slikt må man jo ha med seg når man er på tur, hehe.

Hemsdalsgjengen hadde også trosset ras, vinterføre og stengt Europavei, og stilte mannsterke opp med nær halvparten av deltakerne. Veldig sterkt med et slikt oppmøte fra langveisfarerne. Dere er alltid velkommen

Ingen deltakere i debutantklassen i dag. De som hadde noen løp til overs (inntil 5) valgte heller å starte i respektiv klasse, for å kunne få et sammenlagt resultat.

En STOOOR takk for funksjonærenes innsats i dag. Surt, vått og kaldt i mange timer. Imponerende at alle holdt ut til slutt. Blir vel forkjølelse m.m. resten av uken kanskje.

– RESULTATER: Norhordlandscup #1  –  Bergenscup #1

– BILDER: Autoslalom(84)Motormania(80)

– VIDEO: Molvik

Det er stengt for kommentarer.