Autoslalom i Haugesund, mandag 25.04.22


Mandag 25 april 2022 arrangerte NAF Haugesund og omegn det første løpet i årets Haugesundcup, på gokartbanen på Årabrot.

Sesongstarten i Haugesund blei fint gjennomført på eit flott oppgradert anlegg. Ser at dei har ein god base med sponsorar med på laget. Og den kalde nord-vesten var på plass som vanleg.

Ei god blanding av nye og gamle velkjente sjåførar/bilar møtte fram for å rista av seg rattrusten. I klasse 1 kan det vel seiast at den rekkefølgen har me sett før.

I klasse 2 var det heller ingen store overraskelsar på pallen. Med nye reglar var Caterham eit naturlig innslag, men ikkje med den store suksessen. Litt meir kjøretrening der så blir det tøft.

Klasse 3 hadde godt oppmøte og stor variasjon i biltype. Her var det alt frå minste japse til største svenske traktor. Og vinnaren var ein diesel, av alle ting. Duracellklassen vart vunne av dagens tyngste bil med dagens raskaste rundetid. Spenninga stig mot NM.

Takk til arrangøren og vel møt 9. mai for runde 2 i cupen.

Ref: Hans Aga

RESULTATER:

BILDER:

—- —-

Innbydelsen:


Mandag 25 april 2022 arrangerer NAF Haugesund og omegn det første løpet i årets Haugesundcup, på gokartbanen på Årabrot.

Påmelding fra kl. 17.00 til kl 17.45.

Løpet starter kl. 18.00.

Her kan alle med en registrert bil komme og prøve seg på banen.

Det kjøres 3 runder hvor de to beste er tellende.

Arrangementet på Facebook: https://fb.me/e/1QTCgV1We