Autoslalom i Haugesund, mandag 22.08.22

Mandag 22 august 2022 arrangerte NAF Haugesund og omegn det tredje løpet i årets Haugesundcup, på gokartbanen på Årabrot.

Totalt var det 24 deltakere som fordelte seg på 3 klasser.

I Standard klasse 1, var det Jan Petter Haugland som vant med sin Peugeot, foran Aleksander Pettersen i Opel Astra.

Modifisert klasse 2, med 9 deltakere, var det Stian Aarskaug med sin super-Tesla, som vant overlegent med 5,66 sekunder foran Hallstein Hjortland i Lotus Elise. Yngve Johansen i Mitsubishi EVO 9 kom på 3. plass.

I Debutantklassen var det 8 deltakere, og svært jevnt i toppen. Joachim Nilsen vant til slutt med sin BMW 120d, med 57 hundredeler foran Eirik O. Skogland i Yaris GR. Torbjørn Alendal i M3 kom på 3.plass.

Med oppholdsvær og god deltakelse, ble dette et flott arrangement, og vi gleder oss til siste løpet i Haugesunds cup, som arrangeres mandag 12.09.22.

RESULTATLISTE:

BILDER:

— —

INVITASJONEN:

Mandag 22 august 2022 arrangerer NAF Haugesund og omegn det tredje løpet i årets Haugesundcup, på gokartbanen på Årabrot.