Autoslalom Tvedestrand, lørdag 20.08.22

NMK Tvedestrand inviterte til «Tvedestrand autoslalom 2022», lørdag 20.august 2022.

Løpet gikk mellom byggene på det nye industriområde på Grenstøl i nær tilknytning til ny E18.

Totalt var det 18 deltakere som konkurrerte i 4 forskjellige klasser.

I klasse 1 for standard biler var det 5 deltakere, og her var det Jan Petter Haugland som uklasset de andre i klassen. Med sin Peugeot El-bil, vant han klassen med 8,23 sekunder foran Håvard og Svein Ludvigsen.

I klasse 2 for modifiserte- og sportsbiler, var det Nils Jakob Gulhaugen som vant klassen, med beste omgangstid for dagen. Han vant med sin Westfield Kit-car, med 2,42 sekunder foran Kim Kartevold i Mazda. Aleksander Pettersen tok 3.plassen foran langveisfarer Nils Ove Embre.

Debutantklasse 3 ble vunnet av nykommer Dag Edvin Vehus med sin Polestar, foran Morten Larsen i Mitsubishi.

3 konkurrenter deltok i veteranbilklassen, og her var det Fiesta som dominerte. Hans Rosenquist vant foran Tomas Ludvigsen.

Denne dagen var det ikke bare Autoslalom som skjedde. Det var også drifting og annen moro. Sjekk ut bilder og videoer fra løpet og dagen.

Vi gratulerer vinnerne og takker alle deltakere og funksjonærer for et flott gjennomført arrangement.

RESULTATLISTE:

BILDER:

— —

INVITASJONEN:

NMK Tvedestrand inviterer til «Tvedestrand autoslalom 2022», lørdag 20.august 2022. Løpet går mellom byggene på det nye industriområde på Grenstøl i nær tilknytning til ny E18.

Løpslengde ca 1200meter.

Tilleggsregler legges ut på NMK Tvedestrand sitt arrangement på Facebook. Sendes på mail ved forespørsel til a.jahren@gmail.com

LINKER:

Deltakerbegrensning 60 biler, deltagere i cup har fortrinn dersom antallet overstiger 60 biler, påmeldingsfrist lørdag 20.august kl.09.00. Det oppfordres til tidligere påmelding

E-post med bekreftelse blir automatisk sendt etter innsendt påmelding, med knapp for å endre svar. Ved avmelding, skal det sendes på e-post til a.jahren@gmail.com

Ha klart førerkort og lisens når du fyller ut påmeldingsskjemaet.

Startavgift:

Kr. 450,- klasse 1,2,4 og 6.
Kr. 350,- klasse 3.
Kr 200,- klasse 5.

Betaling til bankkonto 2907.24.26574 – Vipps NMK Tvedestrand, Vippsnr. 519890.

Kvittering fremvises ved innsjekk.

Løpet krever gyldig lisens. Alle førerlisenser fra NBF er gyldige. Dersom man ikke har årslisens(1090,-), må engangslisens(Konkurranse – Autoslalåm) kjøpes på forhånd på www.bilsportlisens.no. Denne er gyldig hele løpsdagen og koster kr. 220,-. Arrangørklubb og dato må stemme med løpet. Lisensnummer føres på påmeldingsskjemaet innen påmeldingsfristen.