Autoslalom på Basserudåsen, Kongsberg, søndag 07.05.23

KNA Drammens Zik-Zakken 2023 ble gjennomført i strålende solskinn på NMK Kongsbergs baneanlegg på Basserudåsen.

Vi hadde invitert til en gjesteklasse (politiker klasse) Mons Ivar Mjelde fra AP og Tore Opdal Hansen fra H. De fikk en innledende start på oppkjøring til valgkampen, Mons Ivar Mjelde trakk det lengste strået.

Det er morsomt å arrangere autoslalom løp når det er dobbelt så mange deltagere enn det er funksjonærer på løpet.

Det var stort sprang mellom biltyper, Åsmund Kleve i stort Mercedes 280 CE og Steinar Frellumstad i Mini Cooper, lynrask Tesla og Corsaen til Aleksander Pettersen. Alle kjørte som de skulle ha stjålet bil, bensin og strøm. Alle deltagere , funksjonærer og været var med på å skape skape en flott dag på Basserudåsen.

(Jarle Bye)

Resultatliste:

Bilder:

Video:

— —

INVITASJONEN:
KNA Drammen inviterer til Zik-Zakken på Basserudåsen Motorsenter 07.05.2023

Påmeldingsfrist er 04.05.23, kl. 23.59.

E-post med bekreftelse blir automatisk sendt etter innsendt påmelding, med knapp for å endre svar.

Løpet krever gyldig lisens fra NBF, alle førerlisenser fra NBF er gyldige (Karting, Racing etc.). Hvis man ikke har førerlisens, kan enganglisens kjøpes for løpet. Engangslisens koster 220,- pr. løp, og må kjøpes på forhånd på bilsportlisens.no (Konkurranse – Autoslalåm). Arrangørklubb og dato må stemme med løpet. Ordrenummer fra engangslisens føres på påmeldingsskjemaet innen påmeldingsfristen.

Helårs førerlisens for Autoslalåm koster 570,- og kan ordnes på bilsport.no, ved å sende inn søknad om førerlisens. Søknad for årslisens må være innsendt senest to uker før løp/trening. For deltakelse i NM klassene på NM, må man ha en helårs førerlisens fra NBF.

LINKER: