Autoslalom på Eikås i Bergen, dobbeltløp, søn 09.06.13.

20130609

Dagens vinnere!

NAF Motorsport Norhordland og NAF Motosport Bergen arrangerte sitt andre løp for sesongen denne dagen, og endelig var det SOL SOL SOL på Eikås.

Etter en druknevåt innledning på sesongen var alle klar for solkrem i trynet, og tørt føre under hjulene.

NAF Norhordland startet sitt løp først, og hadde satt en ny vri på banen, som var meeeget oppegående.

Her ble stikkveiene også brukt og lengden ble også litt lenger, enn det vi er vant med. Dette ble godt tatt imot av de totalt 20 deltakerne.

Det var 3 deltakere i standardklassen, og 17 deltakere i den modifiserte klassen. Ingen i debutantklassen i dag.

I standardklassen var det Tore Korneliussen som knep seieren foran Hans Aga, og Harald Molvik. Molvik hadde en dårlig start på dagen, der han absolutt ikke var venn med kjeglene. Molvik pleier ikke ha riv, men i den andre omgangen hadde han 4 riv, omtrent like mange som han har hatt i hele karrieren sin.

Den modifiserte klassen ble vunnet av Bjørnar Embre fra Hallingdal, 49 hundredeler foran Eivind Løland på andre plass. Kun 4 hundredeler etter Løland, kom Christer Grønneberg.

Til det andre løpet som NAF Bergen hadde, ble banen kreativt bygget om, og var vel så artig som i første løpet.

Molvik fikk her sin revansj i standardklassen, og tok seieren foran Korneliussen og Aga.

Også Bjørnar Embre slo til igjen i den modifiserte klassen, og tok seieren også i dette løpet, foran sin broder, Christian. Undertegnede klarte å svinge Warsteiner draugen rundt kjeglene såpass fort, at jeg klarte bronseplassen – og er meeeget fornøyd med den i dette selskapet.

Det er tøffere og tøffere å hevde seg i Autoslaloms modifiserte klasse, og her må mange ting stemme samtidig. Mye moro er det i alle fall, og hva bedre kan man gjøre på en flott søndag, enn å samles rundt bilinteresse, konkurranse, godt humør og fint vær?

Takk for en flott dag alle sammen, og så snakkes vi nok til neste helg i Hemsedal.

/Geir – 09.06.13

RESULTATER NORHORDLANDS CUP

RESULTATER BERGENS CUP

BILDER: Hattertainment (109)

 

Det er stengt for kommentarer.