Autoslalom i Halden, Sørliefeltet, søndag 18.06.23

KNA Halden inviterte til Autoslalom løp på Sørliefeltet i Halden (Svinesundveien 334, 1788 Halden), søndag 18.06.23.

Løpet var åpent for forhåndspåmeldte deltakere og funksjonærer. Løpet var også åpent for publikum.

Det var totalt 23 deltakere som stilte til start.

I klasse 1 var det 8 deltakere, og det var elbilen til Jan Petter som tok førsteplassen foran Svein Ludvigsen i Audi A1, og med Geir Åge på en tredjeplass i sin Fiesta Sport.

I modifisert klasse 2 var det 7 deltakere. Det var Aleksander i sin Corsa, som klarte å komme seg foran Kim med MX-5’en. Nils og Jan Terje kjørte også bra med sine biler, og kom på en andre- og tredjeplass.

Fint å se debutanter til start, og i klasse 3 var det 5 til start. Her var det Stein Arild, som komfortabelt tok seieren med Fiesta Sport, foran Emil i Corolla, og Espen i BMW 116i.

Veteranbiler var også på plass, og her var det Hans i 1979 Fiesta, som vant foran Steinar i Austin Cooper 998.

I klasse 5, «L»-klassen fikk også Max prøvd seg i BMW 116i. Noen av kjeglene sto litt i veien, men sluttiden var uansett ikke så gale!

Bra kjørt alle mann, og takk for arrangementet!

RESULTATER:

BILDER:

— —

INVITASJONEN:

KNA Halden inviterer til Autoslalom løp på Sørliefeltet i Halden (Svinesundveien 334, 1788 Halden), søndag 18.06.23.

Løpet er åpent for forhåndspåmeldte deltakere og funksjonærer. Løpet er åpent for publikum.

Biler som skal delta må tilfredsstille kravene til gjeldende reglement for autoslalåm § 850, se bilsportboka.no.

Tider: Innsjekk / Teknisk kl. 1030-1200, Førermøte kl. 1215, Løpsstart kl. 1230.