TRENING Autoslalom, NAF Ålesund, 20.04.24

Vi leker med biler!

Autoslalåmtrening og motorglede på bana på mandag. Vi setter en bane som passer både nybegynnere og rutinerte.
Her har du muligheten til å prøve deg under trygge rammer, få råd, tips og møte folk som har motorglede!

Du stiller med din egen bil, låner du en må du ha med skriftlig tillatelse fra bileier.
Deltagelse på treningen skjer på deltagerens egen risiko og ansvar.

Treningslisens kr. 100,- må løses til Motorsport Norge. Scan QR kode som henger på veggen i sekreteriatet, så kommer du rett inn, eller gjør det med engang på www.motorsportnorge.no

Se invitasjonen på Facebook her: https://fb.me/e/5bdx3TceQ

Formålet vårt med Autoslalåm er å gi dere anledning til å gjøre dere bedre kjent med bilane, ved at dere under betryggende forhold utfører øvelser som utvikler kjøreferdighet, vurderingsevne og reaksjonsevne, og på denne måten gjøre dere til bedre sjåfører!

I Autoslalåm skal man kjøre en oppsatt løype med fartsreduserende hinder.
Banen settes opp med kjegler til forskjellige kombinasjoner, som er plassert i henhold til Autoslalom-reglementet. Kjøringen går på tid, og man får 2 sekunder i tillegg for hver kjegle man berører. Det kjøres 3 omganger, der den dårligste tiden «strykes.»

For å delta trenger man gyldig førerkort. Fra 16 år, gjennomført trafikalt grunnkurs og ha lovlig ledsager. Ledsager må ha fylt 25 år, ha gyldig førerkort for bil og ha hatt førerrett uavbrutt de siste 5 årene før konkurransen. Ledsageren må ha gjeldende lisens fra Motorsport Norge. Man må disponere en bil som er godkjent og registrert (NB: Ikke prøveskilt).
Dersom man ikke eier bilen selv, må man ha bileiers skriftlige tillatelse for at man kan delta. Husk å medbringe førerkort ved oppmøte!

– Det du lærer her kan redde liv!

Så er det veldig gøy! Her får dere føle adrenalinet bruset, læringskurven e høy, og du blir veldig fort bedre.
Alle er velkommen!