Autoslalom på Nomaco, Mongstad, lør 07.09.13

IMG_9769
NAF Motorsport Norhordland arrangerte sitt 3. Autoslalom løp for sesongen.

Totalt var det 25 deltakere som fant veien til Nomaco sitt område på Mongstad.

Nomaco har de siste årene vært en veldig god samarbeidspartner for NAF Motorsport Norhordland, og er velvillige til å legge forholdene til rette for oss. Det ryktes at kanskje blir det her NM avholdes til neste år?

I dag var det vått ute på landet, og det kom også noen byger i starten. Etterhvert ble det opphold, men hele tiden var det vått på banen.

I klasse 1 var det intet å gjøre med Harald Molvik. Han var et hestehode foran de andre i denne klassen, og kjørte inn til seier med en beste omgangstid på 1.04:31, og han holdt seg unna berøringer. Han vant med en totaltid som var hele 3.32 sekunder foran andremann, Tore Korneliussen. Telemarksekspressen Geir «Pelse» tok 3. plassen, med sin «landsmann» Geir Lia like bak (11 hundredeler).

I klasse 2 var det mange som kjempet om seieren, og her var det ikke avgjort før helt til slutt hvem som skulle stikke av med seieren. Igjen var det Bjørnar Embre som tok seieren «hele» 13 hundredeler foran Christer Grønneberg. Christer kjørte bra i dag med jevne tider, men med en kanontid, og dagens beste omgangstid, 1.01:35 til slutt, snappet Bjørnar seieren foran Christer. Uten clutch klarte også Egil Lundanes å kapre 4 plassen, like bak Kimmen.

I klasse 3 var det 5 debutanter til start. Artig denne gangen var at en deltaker, Jo-Harald Færø var på sitt eget utdrikningslag, og fikk kjøre i lånt bil fra Harald Molvik. Han forbedret tiden sin voldsomt i omgangene, men 3. omgangen kjørte han dessverre feil. Uansett klarte han å få en 3.plass. Vi satser på at resten av kvelden også fikk en opptur. Det var Håvard Syversbråten fra NAF Hallingdal, som i lånt BMW fra Hemsedalgjengen, kapret 1.plassen foran Daniel Kosacki i hans Audi. Veldig bra kjørt av våre nye debutanter, som kjørte bedre og bedre tider utover i løpet. Vi så at de koste seg, og vi satser på flere deltakelser i Autoslalom fremover.

Veldig bra opplegg fra Arrangøren og representantene fra Nomaco, som sørget for en fin dag for oss deltakere.

Dette var altså siste løpet i Norhordlandscupen, men i morgen samles mange av deltakerne igjen i superfinalen til NAF Motorsport Bergen.

Until next time – See you!

RESULTATER

BILDER

VIDEO

—–

 

Inbydelsen:

NAF Motorsport Norhordland arrangerer sitt 3. Autoslalom løp for sesongen, lørdag 7. september 2013, på Nomaco sitt uteområde på Mongstad.

Løpet er tellende som det 3. og siste løpet i Norhordlandscupen 2013, samt i sammenlagtcupen Øst/Vestcup 2013.

Påmelding og teknisk kontroll før kl. 12:00.

Teknisk kontroll: Kl. 10:30 til 12:00

Sørg for å ta teknisk kontroll før påmelding.

Startkontigent: Kr. 150,- klasse 3: 100,-.

For dem som ikke har årslisens, kan engangslisens løses ved påmelding for kr. 150,-.

Førermøte holdes kl. 12:45 i start/målområde.

Start ca. kl. 13:00

Skisse over banen vil bli oppslått senest 45 min før start.

Nomaco har selv promotert arrangementet i sin internavis, og oppfordrer ansatte og venner til å delta:

Screen16

Det er stengt for kommentarer.