Autoslalom Sunmørscupen Løp#4/5, tor 26.09.13

IMG_9918

Perfekt Bilsport Superweekend åpning på Ålesund Motorstadion

Værgudene viste seg fra sin beste side da NAF Motorsport Ålesund åpnet Bilsport Superweekend 2013 med Autoslalåm på Ålesund Motorstadion torsdag.

20 førere stilte til start da 4. runde i Sunnmørscupen i Autoslalåm gikk av stabelen på Ålesund Motorstadion torsdag kveld. Værgudene viste seg fra sin beste side, og de rundt 200 på publikumshaugene fikk det de kom for å se. Mange tette «fighter» i alle klasser og fine «show off» fra gatebilgutta som stod for svidd gummi og blårøyk så det holdt.

Henrik Lundanes vant klassen for modifiserte biler, mens Vegard Skorpen vant klassen for standard biler. Av nybegynnerne var Frode Helland raskest.

«Best in show» prisen gikk til Arnt Magnar Sønnesyn som sørget for drifting og rosa «blårøyk» for anledningen.

RESULTATER:

BILDER:

VIDEO:

———————————

INVITASJON:

inb1BILSPORT SUPERWEEKEND 2013!

Sunmørscupens løp #4/5 blir avholdt under Bilsport Superweekend i Ålesund, på Ålesund Motorstadion, torsdag 26.09.13 kl. 1800.

Tradisjoner er til for å holdes, og det gjelder definitivt for Bilsport superweekend! Hvert år inviterer NAF Motorsport Ålesund til en helg fyllt med action, fart og spenning!

I løpet av helgen 26. – 29. sept. – 2013 kjøres det Autoslalåm, Biltrial, Bakkeløp og Bilcross, flere klasser i hver gren.

TORSDAG 26. September kl. 18.00
Autoslalåm: Autoslalåmløpet under BSW er tellende i Sunnmørscup 2013 og er det fjerde i årets cup. Vi konkurerer i klasse 1 og 2. De tre beste i alle klasser premieres! Egen pokal for «Best in show» …

 

 

Det er stengt for kommentarer.