Referat fra Kimmen, Basserudåsen 03.05.15

AUTOSLALOM BASSERUDÅSEN 03/05.

På søndag 03/05 var det duket for årets første autoslalåm i Kongsberg. og det var mange tilreisende fra forskjellige deler av landet. Ålesund, Bergen, Stord og hele 8 stykk fra Hemsedal. det var 31 startende totalt

Etter som dette var det lengste løpet i fjordårets autoslalåm sesong, 1300 meter med svart asfalt, var forventningene store til denne dagen. men var nok en del som var skuffet når banen var knepet ned til halvparten av fjordårets lengde.

Men det lå ikke noe demper på dagen.

før start begynte det og snø men det ga seg heldigvis fort og solen tittet igjennom og banen var tørr under hele løpet.

Det ble delt inn i 4 klasser

i klasse 2 stakk Christer Grønneberg av med en velfortjent seier med nyopprusta bil. han fikk dagens beste runde tid på 1.03.92, fantastisk comeback etter og ha vært vekke fra autoslalåm hele fjorårs sesongen, på 2 plass kom Kimmen, som var ganske så fornøyd etter og ha bommet stygt i 1 omgang med en ganske solid feilkjøring. 3 plassen tok Ole Martin Flaget med lånt bil av Christer, lengre nede på listen hadde Leif og fjordårets vinner Bjørnar en intern fight om plasseringen, Leif strakk det lengste strået med rullegardinene nede og en kjempe sladd inn mot mål så kjegler og tidtager sensorene haglet, han endte på 7 plassen foran Bjørnar og var ganske fornøyd med det,

i klasse 1 var det pelse som tok første plassen, tross en feil kjøring i første om gang så holdt han hodet kaldt til siste sekund. 2 plassen ble sikret av geir lia som med ett nødskrik holdt Hans Aga bak seg som var litt uheldig med en kjegle berøring, han kjørte inn til en flott 3plass

I klasse 3 nybegynner klassen stilte hele 8 stykker og Geir Andersen stakk av med seieren. veldig kjekt og se nybegynnere og at autoslalom sporten vokser.

i klasse 4/5 Challenge biler. dette er for veteranbiler. her stilte Egil Lundanes med minien som som regel kjører klasse 2 og vant med ganske så klar margin på de andre deltagerne i klassen.

Det var to damer med på løpet. Anita Sørstø i klasse 3 og Renate von Gyllensten i klasse 2. og det ble premie og pokal til beste dame. denne gikk til Renate von Gyllensten. gratulerer.

Stor takk til kna drammen for ett fantastisk løp og vi møter gjerne igjen.

Nå er det autoslalåm helg i Bergen. med trening på fredagen og dobbelt løp som er tellende i øst/vest cup på søndag.