Bidra med å lage TOPP-bilder («Header») for Autoslalom.no sine websider

Header bilderPå www.autoslalom.no er det mange bilder som brukes som TOPP bilder, eller såkalte «Header» bilder.

Disse bildene rullerer og kommer øverst i tilfeldig rekkefølge for hver gang du laster en side på nettsiden. For tiden er det ca. 100 bilder som er laget.

Disse bildene kan DU også være med å lage nå, ved å bruke dine egne bilder – av andre biler eller din egen bil, eller andre motiv du mener kan være med som Topp bilde.

Du kan her laste ned en MAL for å bruke i Photoshop ved å bytte ut det bildet du finner i malen, og erstatte det med ditt bilde. Du kan så lage dette om til JPG bilde (Flatten image) og sende det på mail post@autoslalom.no

Jeg bruker Photoshop CS2. Selve størrelsen på bilde, og de forskjellige «layers» skal være slik de er på malen. Du bare bytter ut bildet, og skriver gjerne noen gode «gjeldende» Autoslalom-ord på 3 linjer, evt. biltype, eller person som kjører, sted for bildet osv.

LAST NED MALEN HER

Bidra gjerne med gode motiver og bilder fra Autoslalom verden vår 🙂

På forhånd takk.

PS: Hvis du har et godt bilde som du ønsker å ha som Header-bilde, men ikke har Photoshop, eller orker å redigere, send da bare bildet på mail, og hvilken tekst du ønsker ved bildet, så fikser jeg saken.

 

Legg igjen en kommentar