ScreenHunter_1348 Sep. 02 22.08

Superfinale Bergen 9 september 2018.

Da var siste løpet i Bergen gått av stabelen.

Våt asfalt var synet som møtte oss da vi kom til Eikås i dag tidlig, for å lage tidenes lengste autoslalom løype i historien. Ihvertfall i Bergen om ikke Norge – 3400 meter med ren autoslalom glede.

Det ble satt en svært krevende bane, og det er derfor dette løpet kun er for klasse 1 og klasse 2, med erfarne sjåfører.

Heldigvis kom solen fram og varmet opp såpass at banen etterhvert tørket opp, og dermed krøp tidene nedover.

Det kom noen drypp innimellom men tror det var ganske så like forhold for de fleste. Noen av de første tidene som ble satt var på over 4 minutter.

I klasse 1 var det kun en deltager og vi gratulerer Tore med Fiestaen sin med seieren.

I klasse 2 stilte det 15 stykker. Bjørnar hadde tatt turen ned fra Hemsedal og sikret en flott 1 plass med dagens beste tid. Bra kjørt. Det ble en del brutt og feil kjøringer i dag naturlig nok, for her var det mye og tenke på.

Banemannskapet fikk nok å gjøre, for kjeglene haglet. Leifen stilte til start i BMW bowling kulen sin og han hadde handlet ny rullegardin for anledningen. Han vant dermed publikumsprisen med herlig kjøring og hele 7 berøringer på den ene runden.

Flere kjørte feil i enkelte deler i banen og noen måtte stoppe å finne ut av veien. Blant annet undertegnede måtte stoppe noen sekunder midt i banen for å finne ut om det var til høyre eller venstre man skulle.

Som en takknemlighet til funksjoner og banemannskap og diverse, fikk disse sitte på med deltagerne på banen en runde når løpet var ferdig. Tusen takk til alle funksjonærer og deltagere.

Da var sesongen ferdig i Bergen. Takk for i år.

Kimmen.

RESULTATER:

BILDER:

• kommer

——

INVITASJONEN:

Hordaland Motorsport inviterer herved til årets Superfinale, som er for trofaste og erfarne deltakere, og er vanligvis et løp litt utenom det vanlige.

Tid for arrangementet er søndag 09.09.18.

I år blir løpet på Eikås Motorsenter, og som i fjor, blir det en ekstra vrien løype. Her kan man ikke hvile konsentrasjonen et eneste øyeblikk.

Kimmen er i gang med å ordne en heidundranes løype for oss!

KRITERIER FOR Å DELTA:

Løpet vil bli utfordrende, og det stilles derfor krav til deltakerne.

Deltakerne må ha deltatt i minst 2 løp fra før i Bergens Cupen eller Nordhordlands Cupen 2018, enten i klasse 1 eller i klasse 2 for å kunne delta – MEN det er mulig å sende en kort søknad om dispensasjon. For deltakere som f.eks. har vært med i mange år tidligere, vil det nok bli gitt dispensasjon.

Så hvis du ønsker å delta selv om du ikke har vært med i 2 løp som nevnt over, send da en kort søknad til post@autoslalom.no

Løpet er et selvstendig løp, og altså ikke en del av Øst/Vest Cup eller andre cuper.

Det deltas kun i 2 klasser; Klasse 1 og 2.

Er det nettopp DU som vinner vandrepokalen i år?

Det blir ellers premiering til de 3 beste i hver klasse.

OPPMØTE:

Påmelding og teknisk kontroll før kl. 10:30.

Teknisk kontroll: Kl. 09:30 til 10:30

Sørg for å ta teknisk kontroll før påmelding.

Startkontigent: Kr. 300,-.

For dem som ikke har årslisens, kan engangslisens løses ved påmelding for kr. 150,-.

Førermøte holdes ca. kl. 10:45 i start/målområde.

Start kl. 11:00

Skisse over banen vil bli lagt inn her i innbydelsen så snart den er klar. Den vil også bli publisert på Facebook, og den vil bli oppslått ca. 1 timer før stert.

Det oppfordres selvfølgelig å være ute i god tid til å kunne gå igjennom, og ikke minst FORSTÅ løypen!