Autoslalom på Eikås, VC2, søndag 28.04.24

Hordaland Motorsport inviterte til årets andre Autoslalom løp i Vest Cup, søndag 28.04.24 på Eikås Motorsenter.

Det var lovet fint vær, og løpsleder Terje satte opp en forholdsvis lang løype, slik at man skulle få kjørt en god del i dag.

Svært gledelig å se at så mange deltakere stilte til start. Hele 44 deltakere var klar, og det er nærmest ny rekord.

(mer…)

Autoslalom på Voss, VC1, lørdag 27.04.24

Hordaland Motorsport og NAF Voss inviterte til årets første løp i Autoslalom, lørdag 27.04.24, på NAF Øvingsbane på Bjørkemoen. Dette var første løpet i årets VestCup! Været var på vår side, med pent vær og opphold.

Det var svært mange deltakere som dukket opp, noe som er svært kjekt å se. Så her var det duket for skikkelig fighting om plassene.

Nytt av året er det nye klasseinndelingene, hvor nå klassene er delt opp i Standard, Clubsport og Supersport. Det har altså kommet en slags “mellomklasse” i Clubsport, for å kunne skille bilene litt mer fra hverandre. Det blir spennende å se hvordan det slår ut på resultatlistene.

(mer…)

Autoslalom på Eikås Motorsenter, Bergen, søndag 20.08.23

Hordaland Motorsport arrangerte sitt femte autoslalomløp for sesongen, på Eikås Motorsenter, søndag 20.08.2023. Dette var det siste løpet i Vest Cup 2023.

Totalt stilte det 26 deltakere til start, og det var flere nye debutanter med i dag.

Det var vått da vi startet dagen på Eikås, men det kom ikke noe nedbør. Banen var således tørr til start, slik at alle fikk tilnærmet like forhold.

Løypen var laget litt lang i dag, slik at hver deltaker fikk mye kjøring i hver omgang.

(mer…)

Autoslalom på Voss, Bjørkemoen, lørdag 19.08.23

Hordaland Motorsport og NAF avd. Voss og Omland, inviterte til sesongens fjerde Vest Cup løp i Autoslalom på NAF øvingsbane Voss (Bjørkemoen), lørdag 19.08.23.

Løpet var tellende i årets Vest Cup, og det var totalt 18 deltakere som stilte til start.

Banen var satt opp til å være utfordrende, og med god fart, samt «gutsing» på bakketoppen 🙂

Det ble uansett en flott dag på Voss.

(mer…)

Autoslalom på Eikås, VC3, søndag 18.06.23

Det ble en nydelig dag på Eikås Motorsenter, da Hordaland Motorsport arrangert sesongens tredje løp i årets Vest Cup. Solen skinte, og det var sommerstemning på banen.

Totalt var det 27 deltakere, og det var debutantklassen, klasse 3, som dominerte. Her var det hele 13 deltakere med. Det var flere som kjørte autoslalom for første gang, og det var noen som har kjørt en del løp i denne klassen. I denne klassen kan man kjøre hvilken type bil man vil. Man kan kjøre 5 løp, eller en hel sesong i denne klassen, før man må kjøre i den klassen som bilen hører hjemme i. Vi kunne se at flere av de nye debutantene forbedret tidene sine merkbart ettersom de fikk kjøre flere omganger.

(mer…)

Autoslalom på Eikås, VC2, Søndag 30.04.23

Hordaland Motorsport inviterte til sesongens andre Vest Cup løp i Autoslalom på Eikås Motorsenter, Bergen, søndag 30.04.23. Vinteren hadde ikke helt sluppet taket, og det var ganske kaldt og surt i starten, med litt småregn og vind. Men etter hvert ble det meget bedre.

Det var totalt 30 deltakere som hadde tatt turen til Eikås, og svært gledelig var det at hele 19 deltakere stilte i debutantklassen.

Alle fant fram i løypen som var satt. Noen kombinasjoner var litt «tricky», men dette er jo med på å utvikle førerne som sjåfører!.

(mer…)

Autoslalom på Voss, VC1, Lørdag 29.04.23

Hordaland Motorsport og NAF avd. Voss og Omland, inviterte til sesongens første Vest Cup løp i Autoslalom på NAF øvingsbane Voss (Bjørkemoen), lørdag 29.04.23.

Folk var spente på hvordan egen kjøreform var, og alle var klare til å ta fatt på ny sesong.

Det var også kjekt å se hverandre igjen etter forrige sesong, og ha følelsen av at nå var vi endelig i gang 🙂

(mer…)

Autoslalom på Voss, VC4, Lørdag 13.08.22


Hordaland Motorsport og NAF avd. Voss og Omland, inviterte til sesongens fjerde Vest Cup løp i autoslalom på NAF øvingsbane Voss (Bjørkemoen 66, 5709 Voss), lørdag 13.08.22.

Det var en strålende solskinsdag, og det var tørt på banen. Imidlertid var det noen glatte partier på banen, men sånn må det jo nesten være på en glattkjøringsbane. Men det var tross alt litt artig med disse partiene, for da måtte man virkelig avpasse farten og justere seg inn underveis i løpet. Det er jo tross alt ferdighetskjøring vi bedriver.

(mer…)

Autoslalom på Eikås, VC3, søndag 12.06.22


Hordaland Motorsport avholdt sitt tredje Vest Cup løp i autoslalom på Eikås Motorsenter, Bergen, søndag 12.06.22.

På vei mot Eikås kunne vi allerede se skyene på himmelen, som tydet på at det kunne komme til å bli et «wet race» i dag. Regnet kom selvfølgelig, og kort fortalt så regnet det mer eller mindre hele dagen.

(mer…)