Autoslalom på Voss, lørdag 03.11.18

NAF Voss arrangerte løpet i samarbeid med Hordaland motorsport, lørdag 03.11.18.

Det hører til sjeldenhetene og ha løp så seint på året for oss på Vestlandet. Men ka er da bedre enn og ha autoslalom på glattkjørings banen på Voss i 0 grader kaldt.

Her stilte det opp hele 17 deltagere. Det ble laget en herlig bane der vi måtte inn på glatte stål plater og glatte partier. Og det va mye ymse dekk valg ute og gikk. Gate sliks. Sommer dekk. Vinter dekk og pigg dekk.

Og alt i fra gode gamle Ford escorter og bmwer til nyere topp moderne biler.

I klasse 1 original biler stilte det en deltager og Martin Bergo i sin mr 2 tok 1.plassen med en tid på 3,31,10 flott kjøring.

I klasse 2 modifisert stilte det 7 deltagere og 3plassen stakk en gammel ringrev av med Kristoffer Løland med BMW 325en sin. Med en total tid på 3.22,74, foran han på en flott 2 plass, frede Emil warolin , ca 4 sekunder før på 3.18.33. Han kjørte BMW 120 sin med pigg dekk på mesterlig vis. Bra kjørt. 1 plassen gikk til kim Kleveland med BMW 318 molly med noen år gamle vinterdekk med en total tid på 3.02.07. Og dagens beste tid.

Klasse 3 og debutant klassen stilte dt 8 deltagere. Kjempe kjekt med Mangen nye deltagere. Her ble det ganske jevnt mellom de øverste plassene. Her stakk Gjert Mjøs med Mercedes sleden sin av med en fin 3plass med total tid på 3,32,35 2plassen bare to sekunder foran med sin Audi tt gikk til Anders skurtveit med totalt tid på 3.30.41. Kjempe bra kjørt. Så til første plassen i muligens dagens eldste bil? Geir brunborg i sin Ford ecsort med en total tid bare 100deler foran 2plassen på 3,30,01. Kjempe bra kjørt alle i nybegynner klassen.

Så va det over til klasse5 og øvelse kjører klassen. Her va en deltager. Sander rakland som skulle kjøre autoslalom for første gang. Og dette på glattkjørings bane med glatte partier og hindringer i banen. Han kjørte tiden sin fra første til siste omgang ned med hele 42 sekunder med BMW molly. Greit han tok noen kjegler på siste runde men hadde også dagnes største glis. Han hadde en total tid på 4.29.23. Flott og ha med ungdom som øvelse kjører. En flott læring for ungdommen.

Tusen tusen takk til alle funksjonærer som sto på banen med negle sprett. Og til NAF Voss som stiller banen til disp. Ha en fin helg videre. Så snakkes vi neste år. Kimmen

RESULTATER:

BILDER:

INVITASJONEN:

Etter gode tilbakemeldinger fra forrige løp på Voss, er vi klare igjen for nytt løp, lørdag 3. november 2018.

Det blir da arrangert autoslalom løp på NAF øvingsbane Voss (Bjørkemoen) i samarbeid med Hordaland Motorsport.

Påmelding og teknisk kontroll fram til kl. 10:30, løpsstart kl. 11:00.