Autoslalom på Varna v/Moss, ØC4, 04.08.19


Søndag 04.08.19 arrangerte KNA Varna for første gang løp på gokartbanen. Dette var en stor suksess med 48 deltakere og masse publikum.

Været var også med oss, da det var en fare for regn den dagen, men heldigvis ble det kun overskyet.

Hele banen ble brukt og det ble satt opp en trase med endel raske partier som deltakerne satte veldig pris på.

Med over- og undergangen på banen gjorde at dette var en bane som man ikke har sett før i autoslalåm tidligere. Kaféen var åpen hele dagen og hadde masse utvalg til alle deltagerne og publikum.

Det var mange østfoldinger som ble med og gjorde at vi hadde 16stk i debutant klassen, der var det mye variert av biler, men mange flinke sjåfører som forbedret seg kraftig i løpet av dagen.

I klasse 1 var det 7 deltakere og det var tett i toppen med Graham, Robin og Ben, men Graham hadde den raskeste tiden i dag.

18 startende var det i klasse 2, her var det godt variert med biler fra de «vanlige» BMW E30 til Porsche 911 GT2 RS. Roligheten endte med seieren, da for noen andre ble det et par berøringer for mange.

Det var 5 deltakere i veteranklassen der Reidar Moland endelig tok seieren over Magne og Jan Petter.

I ledsagerklassen hadde vi Christian og Mathias som så ut som hadde det veldig moro ute på banen. Dette kommer til å bli veldig gode sjåfører og harde konkurrenter når de får lappen.

Vi vil først og fremst takke alle funksjonærer som stilte opp på denne dagen, KNA Drammen for utlån av utstyr til løpet og ikke minst alle deltakere og publikum som kom innom denne dagen.

Vi håper alle hadde en bra dag og vi satser på å få til dette igjen!

-Aleksander Pettersen

Resultater:

Bilder:

Video:

——

 

 

INVITASJONEN:

Autoslalom løp arrangert av KNA Varna for første gang, som inngår i Østlandscup 2019.

En av Norges beste gokartannlegg der banen ble bygd om i 2016 med over- og undergang i form av bro som gjør dette til svært spennende bane. Dette gjør at dette kommer til å bli et autoslalomløp utenom det vanlige.

Alle kan delta hvis de har en registrert bil. Flere førere kan kjøre samme bil. 16-åringer med bestått trafikalt grunnkurs kan delta med ledsager. Har du alltid hatt lyst til å prøve å kjøre et billøp, da er autoslalom helt perfekt for å starte, du kan stille opp i din vanlige bruksbil og ha det gøy.

Arrangementet er søndag 04.08.19 i tiden 1000-1600.

Velkommen!