Autoslalom KNA Drammen, Basserudåsen, søndag 23.08.20


KNA Drammen arrangerte det 4 autoslalom løpet i Østlandscupen, søndag 23.08.20 på Basserudåsen i Kongsberg.

Det var 34 deltagere som fikk kjørt seg på Basserudåsen i dag. Morsomt med så stort sprang i biler, Fiestaen til William, Minien til Egil, Porcher og BMWer toppet med en Camaro. Det ble et virkelig spennende løp.

Stor takk til alle deltageren for god underholdning og stor takk til alle hjelpemannskaper som stilte opp for å lage en fin dag.

RESULTATLISTE:

BILDER:

VIDEO:

 

 

— — —

INVITASJONEN

KNA Drammen inviterer til Autoslalom løp søndag 23.08.2020 på Basserudåsen i Kongsberg. Vi håper å gjenta suksessen fra i fjor.

Alle kan delta hvis de har en registrert bil. Flere førere kan kjøre samme bil. 16-åringer med bestått trafikalt grunnkurs kan delta med ledsager. Har du alltid hatt lyst til å prøve å kjøre et billøp, da er autoslalåm helt perfekt for å starte, du kan stille opp i din vanlige bruksbil og ha det gøy.

Det blir et annerledes arrangement i år, pga. dagens situasjon, så er arrangementet stengt for publikum, men hver deltaker har mulighet til å ha med opptil 3 personer med seg. Etter retningslinjer fra NBF er det ikke tillatt med førermøte nå, dermed er all info om hvordan løpet skal gå, skrevet i tilleggsreglene. Er det noe spørsmål, så er det bare å stille dette i arrangementet på Facebook.

Holdt deg oppdatert på arrangementet og følg med på Facebook.

Påmeldingsfrist er torsdag 20.08.20.

Last ned:

I henhold til smittevernregler ber vi alle ta hensyn. Hold god avstand og følg anvisninger som blir gitt. IKKE kom om du har symptomer eller er i karantene.

Viktig! Hold deg oppdatert i forbindelse med Covid-19
https://bilsport.no/informasjon-og-retningslinjer-i-forbindelse-med-covid-19/